Διάκριση επί 7 για τη Skoda στα εταιρικά αυτοκίνητα

Επτά μοντέλα της μάρκας βραβεύτηκαν σε σχετικό διαγωνισμό που διεξήχθη στη Γερμανία

Διάκριση επί 7 για τη Skoda στα εταιρικά αυτοκίνητα

Επτά μοντέλα της μάρκας βραβεύτηκαν σε σχετικό διαγωνισμό που διεξήχθη στη Γερμανία

Σημαντικές διακρίσεις είχε η Skoda στον ετήσιο διαγωνισμό «Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που διοργανώνει ανελλιπώς στη Γερμανία από το 1999 το περιοδικό «firmenauto». Επτά μοντέλα της μάρκας βραβεύτηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, με τη Skoda Auto να σημειώνει το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία της στον θεσμό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων που έχει κατακτήσει σε 35.

Πιο αναλυτικά, βραβεία ως καλύτερα εισαγόμενα αυτοκίνητα στη γερμανική αγορά κατέκτησαν στις κατηγορίες τους τα Superb και Superb iV, η νέα Octavia (για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά) καθώς και τα τέσσερα SUV της εταιρίας: Kamiq, Karoq, Kodiaq, καθώς και το ηλεκτρικό ENYAQ iV.

Δείτε ακόμα: Πότε έρχεται στην ελληνική αγορά η νέα Skoda Fabia

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από 165 μέλη, που ουσιαστικά εκπροσωπούν εταιρείες με συνολικά περισσότερα από 200.000 οχήματα στους στόλους τους. Ανάμεσά τους διαχειριστές μεγάλων εταιρικών στόλων, εμπειρογνώμονες και εκτιμητές εταιρικών αυτοκινήτων, καθώς και δημοσιογράφοι από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα που δραστηριοποιούνται στην αγορά του «fleet». Συνολικά, απονέμονται βραβεία σε 20 επιμέρους κατηγορίες.

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Skoda παρουσιάζει διαρκή άνοδο στην γερμανική αγορά εταιρικών αυτοκινήτων την τελευταία πενταετία. Για το 2020, η τσέχικη μάρκα του Volkswagen Group αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 8,6%, που την έφερε στην πέμπτη θέση σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Γερμανία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!