15 αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2022

Από αυτοκίνητα πόλης και SUV, μέχρι ηλεκτρικά και πολυτελή αυτοκίνητα. Από όλα έχει το νέο έτος

15 αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2022

Από αυτοκίνητα πόλης και SUV, μέχρι ηλεκτρικά και πολυτελή αυτοκίνητα. Από όλα έχει το νέο έτος

Αλλάξαμε ημερολόγιο στον τοίχο και ελπίζουμε το 2022 να αποδειχθεί λιγότερο σκληρό για την ανθρωπότητα από το 2021. Από πλευράς αυτοκινήτων πάντως, το νέο έτος φέρνει πλήθος νέων προτάσεων σε όλες τις κατηγορίες: από μίνι μέχρι ηλεκτρικά και από crossover μέχρι πολυτελή μοντέλα.

Η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα εκδηλώνεται στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία κυρίως λόγω της έλλειψης ημιαγωγών, εξαρτημάτων απαραιτήτων για κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο. Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις θα συνεχιστούν και το 2022, ελπίζουμε όμως οι χρόνοι να μειωθούν, ώστε όσοι παραγγέλνουν νέο αυτοκίνητο να το υποδέχονται πιο σύντομα.

Στο MotorOne επιλέξαμε 15 από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους το νέο έτος. Οχήματα από διάφορες κατηγορίες και για… πορτοφόλια κάθε δυνατότητας. Ορισμένα από αυτά μπορούν ήδη να παραγγελθούν στη χώρα μας, καθώς έχει ανακοινωθεί ο τιμοκατάλογός τους. Υβριδικά και ηλεκτρικά αποτελούν – συνδυαστικά – πλέον την πλειοψηφία και στην ελληνική αγορά. Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε αυτοκινήτου για να μάθετε περισσότερα.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

 

Cupra Born

 

 

 

Kia EV6

 

Kia Sportage

 

Mazda2 Hybrid

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota bZ4X

 

Toyota Corolla Cross

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!