Ποια special μοντέλα της Audi πουλήθηκαν στο φετινό Audi On Tour “Dream Edition”;

Tο φετινό Audi On Tour Dream Edition oλοκληρώθηκε και κάποια από τα μοντέλα που συμμετείχαν σε αυτό, αγοράστηκαν από πελάτες που τα οδήγησαν και εντυπωσιάστηκαν.

Ποια special μοντέλα της Audi πουλήθηκαν στο φετινό Audi On Tour “Dream Edition”;

Tο φετινό Audi On Tour Dream Edition oλοκληρώθηκε και κάποια από τα μοντέλα που συμμετείχαν σε αυτό, αγοράστηκαν από πελάτες που τα οδήγησαν και εντυπωσιάστηκαν.

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, το Audi On Tour επέστρεψε με ακόμα πιο εκρηκτικά αυτοκίνητα – εξού και το “Dream Edition”. Από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου, οι λάτρεις της μάρκας και της αυτοκίνησης είχαν την ευκαιρία να τα οδηγήσουν τα 8 special μοντέλα Audi που επισκέφθηκαν 11 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi. Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.200 test drives, τόσο ηλεκτρικών όσο και τα μοντέλων με θερμικούς κινητήρες.

Αναλυτικότερα, ο στόλος του Audi On Tour Dream Edition περιελάμβανε τα αμιγώς ηλεκτρικά Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron και το εντυπωσιακό RS e-tron GT. Από την άλλη, τα Audi που έκαναν… “θόρυβο” ήταν τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback, SQ5, καθώς και τα πολυτελή SUV Q7 και Q8.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προσέλκυσε το Audi RS3 Sport Sedan των 400 ίππων, κάτι που φάνηκε από την προτίμηση για test drive.

Μπορεί σε όλες τις στάσεις του roadshow το κοινό να πέρασε απλά για να δει και να οδηγήσει τα παραπάνω αυτοκίνητα, ωστόσο – σύμφωνα με πληροφορίες μας – υπήρχαν και πολλοί που ήθελαν να αγοράσουν τα αυτοκίνητα του Audi On TourΌχι να περιμένουν για κάποιο καινούργιο, αλλά να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα!

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που με το πέρας του tour θα βρουν νέους ιδιοκτήτες είναι το Audi RS3 Sport Sedan και το Audi RS e-tron GT. Επίσης, το αρχικό Audi Q8 δεν επέστρεψε στην Αθήνα, αλλά πουλήθηκε σε πελάτη της Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα όμως αντικαταστάθηκε με ένα νέο Audi Q8 (σε μαύρη απόχρωση), με πανομοιότυπο εξοπλισμό. Τέλος, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ενδιαφέρον υπάρχει και για το Audi SQ5.

Είναι δύσκολο να βρει κάποιος συγκεντρωμένα όλα αυτά τα μοντέλα της Audi σε ένα μέρος και να έχει επίσης τη δυνατότητα να τα οδηγήσει. Αυτός ήταν – κυρίως – ο λόγος που το Audi On Tour σημείωσε τέτοια επιτυχία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οργανωθεί και για κάποια άλλη μάρκα της Kosmocar κάτι αντίστοιχο στο άμεσο μέλλον.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!