Πρώτη εμφάνιση για τα νέα Audi RS3 Sportback και Sedan

Επίσημη φωτογραφία με καμουφλάζ των εκρηκτικών γερμανικών μοντέλων είδε το φως της δημοσιότητας

Πρώτη εμφάνιση για τα νέα Audi RS3 Sportback και Sedan

Επίσημη φωτογραφία με καμουφλάζ των εκρηκτικών γερμανικών μοντέλων είδε το φως της δημοσιότητας

Πιο κοντά στην παγκόσμια πρεμιέρα βρίσκεται η επόμενη γενιά του Audi RS3. Αφορμή αποτέλεσε η παρουσίαση της μεγάλης γκάμας των RS, η μεγαλύτερη που είχε ποτέ η Audi. Σε περίοπτη θέση ανάμεσα σε όλα, βρίσκονται τα RS3 σε εκδόσεις Sportback και Sedan.

Φυσικά είναι καμουφλαρισμένα, αλλά χωρίς να κρύβονται τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού τους. Οι αριθμοί «1, 2, 4, 5, 3» που διακρίνονται στο πλάι του αμαξώματος, αφορούν τη σειρά ανάφλεξης του 5κύλινδορυ κινητήρα τούρμπο βενζίνης των 2,5 λίτρων. Ο ίδιος κινητήρας TFSI που συναντάμε στα RS Q3 και TT RS.

 

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος και οι οβάλ εξατμίσεις στο πίσω, θέτουν τα όρια και κάνουν σαφή το διαχωρισμό από τις εκδόσεις S3. Όπως φαίνεται, πρέπει να είναι πιο χαμηλά, ενώ και οι τροχοί είναι μεγαλύτεροι. Η sedan έκδοση μάλιστα συνοδεύεται από μια διακριτική αεροτομή στην άκρη της πόρτας του χώρου αποσκυεών.

Η απόδοση του κινητήρα είναι 400 ίπποι και 480 Nm ροπής, αλλά υπάρχουν φήμες που θέλουν στη συγκεκριμένη περίπτωση του RS3 να βγάζει 420 ίππους και 500 Nm ροπής. Ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα και να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο για την πλήρη αποκάλυψη.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!