F1: Ειδικοί χρωματισμοί για το GP Λας Βέγκας

Οι μισές ομάδες της Formula 1 θα έχουν ειδικούς χρωματισμούς στα μονοθέσιά τους για το πρώτο GP Λας Βέγκας. Δείτε τα χρώματα των Red Bull, McLaren, Alpine και Williams.

F1: Ειδικοί χρωματισμοί για το GP Λας Βέγκας

Οι μισές ομάδες της Formula 1 θα έχουν ειδικούς χρωματισμούς στα μονοθέσιά τους για το πρώτο GP Λας Βέγκας. Δείτε τα χρώματα των Red Bull, McLaren, Alpine και Williams.

To πρώτο Grand Prix Λας Βέγκας αποτελεί αφορμή εορτασμού για τη Formula 1 και πολλές ομάδες θα γιορτάσουν το γεγονός υιοθετώντας έναν ειδικό χρωματισμό για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου. Έχουμε δει ήδη τον ερυθρόλευκο χρωματισμό που θα υιοθετήσει η Ferrari στο Λας Βέγκας.

Η Red Bull αποκάλυψε επίσης τον τρίτο ειδικό χρωματισμό που θα χρησιμοποιήσει μέσα στη φετινή χρονιά για τα Grand Prix επί αμερικανικού εδάφους, οι οποίοι σχεδιάστηκαν από οπαδούς της ομάδας, με 24.000 ανθρώπους να ψηφίζουν τον καλύτερο χρωματισμό για αυτό τον αγώνα.

Αυτή τη φορά, η Βρετανίδα Lindsay Palmer κέρδισε το διαγωνισμό για το GP Λας Βέγκας, ενσωματώνοντας τραπουλόχαρτα και μάρκες καζίνο στο σχέδιό της. Όπως και οι άλλοι τυχεροί νικητές, έτσι και η Palmer κέρδισε ένα ταξίδι στο GP Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα στον οποίο συμμετέχει η δημιουργία της.

Ειδικό χρωματισμό για το GP Λας Βέγκας έχει υιοθετήσει και η McLaren, προβάλλοντας το σπόνσορά της, την Jack Daniel’s, με περισσότερο μαύρο και χαρακτηριστικά από το γνωστό μπουκάλι του Old No. 7 να φιγουράρει στο κάλυμμα κινητήρα και ψυγείων της MCL60.

Η McLaren θα ενεργοποιήσει την καμπάνια «Make it Count» καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του αγώνα. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει ψηφιακό περιεχόμενο με τους οδηγούς της, Lando Norris και Oscar Piastri, καθώς και τον Αμερικανό μουσικό καλλιτέχνη Metro Boomin να εμφανίζεται ζωντανά και να ενσωματώνεται με την ομάδα.

H Alpine θα υιοθετήσει διαφορετικά χρώματα για το GP Λας Βέγκας, προωθώντας τη συνεργασία της με της εταιρείες ενδυμάτων Kappa και Palace. Επίσης, οι αγωνιστικές φόρμες των Pierre Gasly και Esteban Ocon θα είναι διαφορετικές. Η γαλλική ομάδα προωθεί με αυτό τον τρόπο την παρουσίαση μιας ειδικής συλλογής ρούχων που παράγεται από την Kappa, με τη γραμμή προϊόντων skate και streetwear της Palace.

Παράλληλα με το λανσάρισμα της συλλογής πραγματοποιείται καμπάνια με μια ταινία από τον σκηνοθέτη Femi Ladi, η οποία ακολουθεί έναν οδηγό της Formula 1 καθώς ξυπνά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας και τρέχει για την εκκίνηση του Grand Prix. Στην ταινία εμφανίζονται οι προσβευτές της Palace, Charlie Birch, Danny Brady, Kanin Garner, Jahmir Brown και Charlie Young.

Τον κατάλογο ομάδων που θα έχουν διαφορετικά χρώματα στο GP Λας Βέγκας ολοκληρώνει η Williams, ενσωματώνοντας στο σχεδιασμό τη διάσημη πινακίδα «Welcome to Las Vegas» και τα νέον φώτα της παγκόσμιας πρωτεύουσας του τζόγου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!