Έρχονται αναβαθμίσεις στη Mercedes ώστε να ανταγωνιστεί τη Red Bull

Ο James Allison τονίζει πως η πρωταθλήτρια δεν θα σταματήσει την εξέλιξη της W12

Έρχονται αναβαθμίσεις στη Mercedes ώστε να ανταγωνιστεί τη Red Bull

Ο James Allison τονίζει πως η πρωταθλήτρια δεν θα σταματήσει την εξέλιξη της W12

O Toto Wolff μπορεί να δήλωσε πως δε θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη της Mercedes W12, ωστόσο ο επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της φίρμας, James Allison, δήλωσε πως μερικές αναβαθμίσεις είναι ήδη διαθέσιμες, στα κεντρικά της ομάδας στο Brixworth αλλά και στο Brackley.

Ο ίδιος, μιλώντας στο F1 Nation podcast, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Wolff. “Έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις που θα κάνουν το μονοθέσιο μας γρηγορότερο και ελπίζουμε να αποδειχτούν επαρκείς. Επίσης, δε νομίζω ότι ο Toto εννοούσε πως δε θα υπάρξει παραπάνω εξέλιξη στο μονοθέσιο. Βασικά επισήμανε πως οι αλλαγές της επόμενης χρονιάς απαιτούν μεγάλη προσοχή, οπότε το μεγαλύτερο μέρος του εργοστασίου μας ασχολείται με αυτές. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πλέον δεν ασχολούμαστε με το φετινό μονοθέσιο, αφού εκτός του εργοστασίου μας στο Brackley, υπάρχει και αυτό στο Brixworth.”

Οι τέσσερις τελευταίες επικρατήσεις της Red Bull αποτελούν το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς κάποια νίκη για τη Mercedes, στην υβριδική εποχή. O James Allison τονίζει το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο Lewis Hamilton για τη λειτουργία της ομάδας “Από τη στιγμή που άλλαξαν οι κανονισμοί, δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε την απόδοση που είχαμε και πριν. Ο Lewis επιθυμεί να οδηγεί ένα μονοθέσιο που να του επιτρέπει να δείξει τις ικανότητες του και θέλησε από τη μεριά του να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Βρέθηκε έτσι στο εργοστάσιο, κάνοντας πολλούς γύρους στον προσομοιωτή και είναι πλήρως αφοσιωμένος, ώστε να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και να ασκήσουμε πίεση στην ομάδα της Red Bull, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.”

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!