Άλλαξαν τα δεδομένα στη Formula 1;

Η δήλωση του Toto Wolff για την έλλειψη ρυθμού από την ομάδα της Mercedes είναι ένα σημάδι

Άλλαξαν τα δεδομένα στη Formula 1;

Η δήλωση του Toto Wolff για την έλλειψη ρυθμού από την ομάδα της Mercedes είναι ένα σημάδι

Την αδυναμία της Mercedes-AMG Petronas να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη στο Grand Prix Στυρίας, παραδέχθηκε ο επικεφαλής της ομάδας. Αμέσως μετά την -άνετη- επικράτηση του Max Verstappen στην πίστα του Spielberg, o Toto Wolff αναφέρθηκε στην έλλειψη ανταγωνιστικότητας των μονοθεσίων της Mercedes.

“Το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό αλλά για πρώτη φορά στα τελευταία οκτώ χρόνια δεν είχαμε το ρυθμό που θα μας έδινε τη νίκη. Την εβδομάδα που έπεται θα αναλύσουμε τα δεδομένα και θα δούμε αν θα μπορούσαμε να δουλέψουμε καλύτερα πάνω στο set-up των μονοθεσίων. Έχουμε βρει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στον αγώνα. Ανυπομονώ να εξετάσουμε την κατάσταση και να δούμε αν θα μπορέσουμε να τα πάμε καλύτερα σε λίγες ημέρες, στην ίδια πίστα.”

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο ότι η Red Bull Racing έχει ρίξει όλο της το βάρος στο να κερδίσει τα φετινά πρωταθλήματα και ότι αυτό ίσως της κοστίσει όσον αφορά το 2022, τη χρονιά των μεγάλων αλλαγών. “Η Red Bull έφερε πολλές βελτιώσεις σε αυτόν τον αγώνα και αυτό αποδείχτηκε σωστό μιας και ο ρυθμός τους ήταν ανώτερος από το δικό μας. Εμείς από τη μεριά μας έχουμε σταματήσει τη φετινή εξέλιξη και έχουμε ρίξει όλη την προσοχή στην επόμενη χρονιά”.

Κλείνοντας, τόνισε πως η ομάδα του δε θα καταθέσει εύκολα τα όπλα. “Είχαμε πράγματι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο σκοπεύουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να κατακτήσουμε νίκες και pole positions, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.”

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!