Βάθρο για τη Hyundai στο Ράλλυ Σαρδηνίας

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε την τρίτη θέση στο Rally Italia Sardegna στον πέμπτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ του 2021

Βάθρο για τη Hyundai στο Ράλλυ Σαρδηνίας

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε την τρίτη θέση στο Rally Italia Sardegna στον πέμπτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ του 2021

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε την τρίτη θέση του Rally Italia Sardegna μετά από ένα δύσκολο και πολύ απαιτητικό αγώνα. Ο Thierry Neuville και ο συνοδηγός του Martin Wydaeghe τερμάτισαν 3οι σε ένα δύσκολο ράλλυ, επιτυχία που συμβαίνει για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν. Επίσης, το πλήρωμα από το Βέλγιο ανέβηκε στο βάθρο, εκπροσωπώντας τη Hyundai Motorsport εκεί ψηλά για δέκατη φορά!

Ο πέμπτος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA του 2021 (WRC) είχε ξεκινήσει δυναμικά και για τα τρία πληρώματα. Δυστυχώς, όμως, πρώτα ο Ott Tänak και στη συνέχεια ο Dani Sordo εγκατέλειψαν, ενώ ο Neuville εδραίωσε τη θέση του στο βάθρο το πρωί της Κυριακής. Οι Tänak και Sordo επανήλθαν στον αγώνα την Κυριακή αποφασισμένοι να κερδίσουν βαθμούς στην power stage.

Κατακτώντας συνολικά 20 βαθμούς στη Σαρδηνία, ο Neuville βρίσκεται στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος των Οδηγών μετά από την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου της σεζόν, 29 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Η Hyundai Motorsport συνεχίζει να διατηρεί τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, αλλά με αυξημένη διαφορά βαθμών.

Ο επικεφαλής της ομάδας Andrea Adamo δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Thierry και τον Ott για τα ωραία λόγια που είπαν για την ομάδα μετά από την power stage. Τέτοια σχόλια αντανακλούν το πνεύμα μας και δείχνουν ότι πραγματικά είμαστε επικεντρωμένοι προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά. Δε φοβόμαστε, θα εργαστούμε σκληρά όπως πάντα. Η Hyundai Motorsport είναι μια μεγάλη ομάδα και η σκληρή δουλειά αποδίδει, όπως όλοι έχουμε δει. Οι άνθρωποί μας έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είμαι ευγνώμων και συγκινούμαι όταν ακούω τους οδηγούς μας να επαινούν τη δουλειά της ομάδας».

Ο επόμενος αγώνας του WRC του 2021 θα πραγματοποιηθεί σε τρεις εβδομάδες, από τις 24 έως τις 27 Ιουλίου, καθώς οι ομάδες κατευθύνονται προς την Αφρική και το Safari Rally Kenya. Τα πληρώματα θα αντιμετωπίσουν εκεί μια ολοκαίνουργια εμπειρία, που υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική νέα πρόκληση.

Φωτογραφίες: Hyundai Motorsport GmbH

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!