Η DMC προσφέρει μια πιο επιθετική Ferrari Purosangue

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος DMC παρουσίασε ένα κιτ αμαξώματος -με διαφορετικές ζάντες και εξατμίσεις- που κάνει τη Ferrari Purosangue να δείχνει ακόμα πιο επιθετική.

Η DMC προσφέρει μια πιο επιθετική Ferrari Purosangue

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος DMC παρουσίασε ένα κιτ αμαξώματος -με διαφορετικές ζάντες και εξατμίσεις- που κάνει τη Ferrari Purosangue να δείχνει ακόμα πιο επιθετική.

Αν θεωρείτε ότι η Ferrari Purosangue δεν είναι αρκετά επιθετική, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος DMC είναι έτοιμος να την κάνει ακόμα πιο… θυμωμένη, παρουσιάζοντας ένα κιτ από ανθρακονήματα που αυξάνει το πλάτος του αμαξώματος, που είναι βαμμένο σε χρώμα Cherry Red.

Τα κομμάτια από ανθρακονήματα περιλαμβάνουν προεκτάσεις φτερών 3 εκατοστών, ενώ πλαϊνές ποδιές κάνουν την Purosangue να φαίνεται πιο φαρδιά. Το κιτ περιλαμβάνει ένα ζευγάρι πίσω αεροτομών, μία στην οροφή και άλλη μία στην άκρη της πίσω θύρας. Η DMC προσφέρει επίσης εμπρός μάσκα, καπό και διαχύτη από ανθρακονήματα.

Έχουν πανομοιότυπο σχεδιασμό με κανονικά εξαρτήματα του εργοστασιακού μοντέλου, ελαφρύτερο υλικό κατασκευής, καθώς η Ferrari δεν τα προσφέρει -ακόμα τουλάχιστον- σε έκδοση ανθρακονημάτων. Όλα τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα.

Οι παραδόσεις της Purosangue δεν θα ξεκινήσουν πριν από το 2023. Η DMC, για να βεβαιωθεί ότι το κιτ αμαξώματος ταιριάζει, χρησιμοποίησε τρισδιάστατο σαρωτή σε ένα δείγμα του μοντέλου, ο οποίος παρείχε ακρίβεια 0,2 χιλιοστών.

Η Purosangue φοράει σφυρήλατες ζάντες DMC Velocita 24 ιντσών, οι οποίες διαθέτουν 7 ζεύγη ακτίνων σχήματος Υ. Τα εξαρτήματα που προσφέρει η DMC για την Purosangue περιλαμβάνουν επίσης εξατμίσεις τιτανίου από την ZESAD GmbH, που διαθέτουν ένα σύστημα ελεγχόμενης βαλβίδας, για να έχει τη δυνατότητα ο οδηγός να μεταβάλλει τον ήχο.

Η Ferrari Purosangue διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων που αποδίδει 715 ίππους και 716 Nm ροπής. Αγγίζει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 310 χλμ./ώρα.

Η Ferrari σταμάτησε προσωρινά να δέχεται παραγγελίες για την Purosangue, επειδή η λίστα αναμονής για αυτήν ήταν πολύ μεγάλη. Συνεπώς, η ιταλική μάρκα περιόρισε τις μονάδες που θα κατασκευάσει ώστε το μοντέλο να μην υπερβαίνει το 20% της ετήσιας παραγωγής της.

DMC Ferrari Purosangue

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!