Με Ferrari Purosangue στη Νορβηγία (video)

Στη χώρα των ηλεκτρικών πήγε με τη Purosangue η Ferrari, δημιουργώντας έτσι μια όμορφη αντίθεση.

Η Ferrari μας παρουσιάζει σε ένα μοναδικό τοπίο την Purosangue. Ένα μοντέλο πέρα από τα συνηθισμένα για την ιταλική φίρμα, που δημιουργεί μια αντίθεση στη γκάμα της. Με τον ίδιο τρόπο σκεπτόμενη, ταξίδεψε στη Νορβηγία, μια χώρα με πανέμορφα τοπία, αλλά και πολλά ηλεκτρικά μοντέλα, που θα έκανε το 4θυρο μοντέλο με τον θηριώδη κινητήρα να μοιάζει ακόμα εξωτικό.

Στόχος η ανάδειξη των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου, με την Purosangue σε αυτό το video να ταξιδεύει στα πανέμορφα τοπία της Νορβηγία, σκαρφαλώνοντας στα μαγευτικά βουνά, να περνάει δίπλα στις ακτογραμμές, με τα πολλά φιόρδ, αντιμετωπίζοντας κάθε κατάσταση αποτελεσματικά.

Συνδυάζει τις επιδόσεις με την οδηγική απόλαυση, αλλά και την ποιότητα με την πολυτέλεια, σε ένα εκλεπτυσμένο πακέτο, που όμοιό της η Ferrari δεν έχει δημιουργήσει άλλη φορά. Η Purosangue είναι ένα 4θυρο πολυτελές μοντέλο, όπως το θέλει να το αποκαλεί η ίδια η Ferrari και όχι ένα -απλό- SUV.

Όσον αφορά τα μηχανικά της μέρη, ακολουθεί την πιο παραδοσιακή σχολή, έχοντας κάτω από το μακρύ εμπρός καπό της ένα θηριώδη ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων με 12 κυλίνδρους και διάταξη V. Επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και συνεχίζει δυναμικά μέχρι τη μέγιστη ταχύτητα των 309 χλμ./ώρα. Η μετάδοση της κίνησης περνάει και στους τέσσερις τροχούς.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!