IndyCar – Mid-Ohio: O Scott McLaughlin νικητής

Στην πίστα του Mid-Ohio διεξήχθη ο 9ος γύρος της σεζόν του Πρωταθλήματος IndyCar, όπου ο Scott McLaughlin κατέκτησε τη 2η φετινή του νίκη.

Ο οδηγός της Penske, Scott McLaughin, κατέκτησε τη νίκη στο Mid-Ohio, όντας επικεφαλής για 45 από τους 80 γύρους υπερασπιζόμενος επιτυχώς την πρωτοπορία του από τον Ισπανό περυσινό Πρωταθλητή, Alex Palou.

O Μεξικανός οδηγός της Arrow McLaren SP, Pato O’Ward, ο οποίος είχε κατακτήσει την pole position είχε διατηρηθεί επικεφαλής στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, εμπρός από τον McLaughlin. Ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα απώλειας ισχύος και είχε την ατυχία να εισέλθει στα pits ακριβώς πριν βγει κίτρινη σημαία για όλο το μήκος της πίστας και έπεσε στην 3η θέση, για να εγκαταλείψει αργότερα.

Μεγάλος κερδισμένος από το undercut που επιχείρησε η Chip Ganassi Racing ήταν ο Palou. Μάλιστα, ο Ισπανός κατάφερε να επιτεθεί στον επικεφαλής McLaughlin, όταν ο Νεοζηλανδός είχε κακή έξοδο από την φουρκέτα της 2η στροφής.

Παρότι ο Palou πιστεύει ότι ήταν ταχύτερος από τον McLaughlin, δεν κατάφερε να τον προσπεράσει μέχρι την καρό σημαία. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ένας άλλος οδηγός της Penske, ο Alex Rossi, ανακάμπτοντας από την έξοδο που είχε στον πρώτο γύρο.

Scott McLaughlin (Penske) Mid-Ohio

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!