Skoda Enyaq Coupe iV : Τα πρώτα σκίτσα του ηλεκτρικού SUV

Άλλο ένα teaser για το ηλεκτρικό coupe SUV, ενόψει της αποκάλυψής του, σε λίγες ημέρες

Skoda Enyaq Coupe iV : Τα πρώτα σκίτσα του ηλεκτρικού SUV

Άλλο ένα teaser για το ηλεκτρικό coupe SUV, ενόψει της αποκάλυψής του, σε λίγες ημέρες

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Enyaq Coupe iV δίνουν μια… γεύση του τι περιμένουμε να δούμε στις 31 Ιανουαρίου, όταν θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του πρώτου ηλεκτρικού Coupe SUV της Skoda. Μέχρι στιγμής η τσέχικη μάρκα έχει δείξει το μοντέλο με καμουφλάζ και έχει αποκαλύψει τη σιλουέτα του σε ένα video που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από σχεδόν ένα μήνα. Τώρα βλέπουμε τα πρώτα σκίτσα του Enyaq Coupe iV και παίρνουμε μια καλύτερη εικόνα της συνολικής εμφάνισης του νέου μοντέλου.

Σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι το νέο μοντέλο μοιάζει στο εμπρός μέρος του με το Enyaq iV, υιοθετώντας τη δυναμική εμφάνιση με το στιβαρό καπό και τους στενούς προβολείς. Οι κύριες διαφορές βρίσκονται πίσω από την μεσαία κολώνα του αμαξώματος. Εκεί που η οροφή της Coupe έκδοσης αρχίζει να παίρνει μια μικρή κλίση, δίνοντας στο αυτοκίνητο τη φόρμα ενός τετράθυρου Coupe.

Στη συνέχεια, η κομψά κεκλιμένη γραμμή οροφής μεταβαίνει ομαλά στο πορτμπαγκάζ, το οποίο έχει μια χαρακτηριστική αεροτομή. Φυσικά στο πίσω μέρος υπάρχουν τα λεπτά φώτα, σε σχήμα “C”. Οι αλλαγές στη σχεδίαση βοηθούν το νέο μοντέλο να έχει συντελεστή οπισθέλκουσας 0,234, το μικρότερο στην κατηγορία του. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι το Enyaq Coupe iV θα διατίθεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 180 έως 299 ίππων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!