Κορυφαία αεροδυναμική απόδοση για το Skoda Enyaq Coupe iV (video)

Το ηλεκτρικό SUV με την coupe σιλουέτα θα αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου

Κορυφαία αεροδυναμική απόδοση για το Skoda Enyaq Coupe iV (video)

Το ηλεκτρικό SUV με την coupe σιλουέτα θα αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου

Στις 31 Ιανουαρίου 2022 θα αποκαλυφθεί στην Πράγα το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Skoda Enyaq Coupe iV. Η τσέχικη μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα από τα τελευταία teaser video. Μέχρι σήμερα έχουμε δει το αμάξωμα με τη μορφή καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, αλλά τώρα αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες του.

Ο κύριος σκοπός του βίντεο είναι να αναδείξει την αεροδυναμική του μοντέλου, που με συντελεστή οπισθέλκουσας cd 0,234, είναι η καλύτερη στην κατηγορία του. Η βελτίωση στην αεροδυναμική οφείλεται κυρίως στο νέο σχήμα του πίσω μέρους και στην αεροτομή στο πίσω άκρο του ουρανού. Το video αποκαλύπτει επίσης ότι, όπως το Enyaq iV, έτσι και το νέο Coupe μπορεί να εξοπλιστεί με μια εντυπωσιακή μάσκα Crystal Face, που φωτίζεται από 131 LED.

Όσον αφορά την τεχνολογία και τον εξοπλισμό, το Enyaq Coupe iV θα δίνει την επιλογή κίνησης στους πίσω τροχούς ή τετρακίνησης και ηλεκτροκινητήρες με ισχύ από 180 έως 299 ίππους. Στο εσωτερικό, θα υπάρχει επιλογή υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, ενώ το κομψό coupe διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της πρακτικότητας ενός SUV, όπως για παράδειγμα ο χώρος των αποσκευών που θα φθάνει τα 570 λίτρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!