Για ακόμη 2 χρόνια μαζί Mercedes F1 και Lewis Hamilton

O Βρετανός θα οδηγεί για την ομάδα με έδρα το Brackley και τις σεζόν 2022-2023

Για ακόμη 2 χρόνια μαζί Mercedes F1 και Lewis Hamilton

O Βρετανός θα οδηγεί για την ομάδα με έδρα το Brackley και τις σεζόν 2022-2023

Αρκετά νωρίς έληξε φέτος το σήριαλ της ανανέωσης της συνεργασίας της Mercedes-AMG Petronas F1 Team με τον Lewis Hamilton. Λίγες ώρες πριν τις κατατακτήριες δοκιμές στο ένατο Grand Prix της σεζόν στην Αυστρία, ανακοινώθηκε η διετής επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Έτσι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής θα οδηγεί για την ομάδα που έχει ως έδρα το Brackley και τις σεζόν 2022-2023, τη 10η και την 11η με μονοθέσιο της Mercedes. Μαζί έχουν κατακτήσει έξι πρωταθλήματα οδηγών, 77 νίκες και 74 pole position.

“Έχουμε καταφέρει τόσα μαζί αλλά έχουμε πολλά ακόμη να πετύχουμε, εντός και εκτός της πίστας. Τη νέα σεζόν μπαίνουμε σε νέα εποχή για τα μονοθέσια, η οποία αναμένεται συναρπαστική και γεμάτη προκλήσεις”, σχολίασε ο Hamilton.

“Στη νέα εποχή της F1 δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο οδηγό από τον Lewis. Απολαμβάνουμε τη μάχη που δίνουμε φέτος, οπότε θέλαμε να συμφωνήσουμε νωρίς για το νέο συμβόλαιο, ώστε να μην μας αποσπάσει την προσοχή από τις μάχες στις πίστες. Όσο ο Lewis έχει μέσα την σπίθα, μπορεί να συνεχίσει μαζί μας για όσο καιρό επιθυμεί”, δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!