Πρώτη ματιά στα ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq

H Skoda αποκάλυψε τα πρώτα σκίτσα των Scala και Kamiq, των οποίων η ανανεωμένη έκδοση θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

Πρώτη ματιά στα ανανεωμένα Skoda Scala και Kamiq

H Skoda αποκάλυψε τα πρώτα σκίτσα των Scala και Kamiq, των οποίων η ανανεωμένη έκδοση θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

Η Skoda δημοσιοποίησε τα πρώτα επίσημα σκίτσα που δείχνουν την εξωτερική μορφή των ανανεωμένων εκδόσεων του compact μοντέλου Scala και του SUV πόλης Kamiq. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν προοδευτικές σχεδιαστικές και τεχνολογικές βελτιώσεις καθώς και χαρακτηριστικά από υψηλότερες κατηγορίες οχημάτων. Τα νέα Scala και Kamiq θα γιορτάσουν την ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα τους την 1η Αυγούστου.

Τέσσερα χρόνια μετά το αρχικό λανσάρισμά τους, τα δύο μοντέλα είναι έτοιμα για ανανέωση. Οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις και οι αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό συνδυάζονται για να αναδείξουν τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου. Αμφότερα διαθέτουν πλέον ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω ποδιά και μάσκα. Νέες ζάντες αλουμινίου και επιγραφές στη θύρα του χώρου αποσκευών, σύμφωνα με την ανανεωμένη γλώσσα σχεδιασμού της Skoda, ολοκληρώνουν κομψά τo facelift.

Οι λεπτότεροι προβολείς του Scala επεκτείνονται μέχρι τη μάσκα, υπογραμμίζοντας τη δυναμική γοητεία του αυτοκινήτου. Η εισαγωγή αέρα στη νέα εμπρός ποδιά χωρίζεται από πρόσθετα πλευρικά φτερά. Βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, αυτά συναντώνται επίσης στον διαχύτη της αναθεωρημένης πίσω ποδιάς, ο οποίος πλαισιώνεται από κρυστάλλινα στοιχεία. Τα πίσω φώτα διαθέτουν τώρα μια νέα και πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Το ανανεωμένο Kamiq έχει πλέον πιο επιβλητική παρουσία. Το επάνω στοιχείο των χαρακτηριστικών διαιρούμενων προβολέων είναι τώρα λεπτότερο και έχει πιο έντονο σχεδιασμό. Η μεγαλύτερη και πιο όρθια μάσκα της Skoda παρουσιάζει χαρακτηριστικές διπλές λάμες που σχηματίζουν σχήμα U στο κάτω μέρος.

Στην εμπρός ποδιά, μια βαμμένη περιοχή κάτω από τη μάσκα και μια εισαγωγή αέρα τονίζουν το πλάτος του οχήματος, που συμπληρώνεται από έναν ασημί διαχύτη, ο οποίος παρέχει προστασία κάτω από το αμάξωμα. Ο πίσω διαχύτης αποτελείται από ένα φαρδύ άνω τμήμα σε μαύρο χρώμα και ένα κάτω τμήμα σε ασημί χρώμα. Το χαρακτηριστικά πίσω φωτιστικά σώματα σχήματος L συνδέονται οπτικά με τους ανακλαστήρες, οι οποίοι επίσης υιοθετούν τον ίδιο σχεδιασμό.

Δείτε τις τιμές όλων των μοντέλων της Skoda στην Ελλάδα

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!