Κορυφαία έκδοση για το Nissan Note

Η έκδοση Aura, αποκλειστικά με την ηλεκτρική τεχνολογία e-POWER παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία

Κορυφαία έκδοση για το Nissan Note

Η έκδοση Aura, αποκλειστικά με την ηλεκτρική τεχνολογία e-POWER παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία

Το ολοκαίνουργιο Note Aura έρχεται αποκλειστικά με το κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, που αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας για τον «εξηλεκτρισμό» της γκάμας των μοντέλων της, στο πλαίσιο του παγκόσμιου πλάνου μετασχηματισμού της Nissan “NEXT”. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο κληρονομεί την άνεση και τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας του Note e-POWER, που κυκλοφόρησε πέρυσι, με πρόσθετα, premium χαρακτηριστικά και βελτιώσεις συστήματος.

Το εξωτερικό διαθέτει μια περίτεχνα σμιλεμένη μπροστινή μάσκα και μια επιμήκη οροφή, που καταλήγει σε σχεδόν καμπύλο σχήμα. Τα πίσω φτερά και ο νέος πίσω προφυλακτήρας τονίζουν το πλάτος του οχήματος και το χαμηλό κέντρο βάρους, δίνοντάς του ένα δυναμικό προφίλ. Ο συνδυασμός LED φωτιστικών σωμάτων, που ανάβουν ως δέσμη φωτός στο πίσω μέρος του οχήματος, δημιουργούν μια προηγμένη και συγχρόνως ξεχωριστή εντύπωση.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα Zero Gravity (μηδενικής βαρύτητας) διατίθενται σε δύο παραλλαγές: Σε τουίντ ύφασμα με μοτίβο ψαροκόκαλου σε συνδυασμό με συνθετικό δέρμα ή γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας με ειδικά σχεδιασμένη υφή για καλύτερη πρόσφυση. Ο πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα διαθέτουν φινίρισμα από ξύλο, ενώ οι πόρτες, τα μπροστινά υποβραχιόνια και το ταμπλό, έχουν φινίρισμα από ύφασμα τύπου τουίντ.

Σε ό,τι αφορά το ηχοσύστημα, πρόκειται για μια premium πρόταση, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Bose, για μια υψηλής ποιότητας εμπειρία εντός της καμπίνας. Τα προαιρετικά ηχεία του ηχοσυστήματος Bose Personal Plus τοποθετούνται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προσφέροντας μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία, με το βάθος και το εύρος του ήχου, που χαρακτηρίζει την Bose, καθώς και την προηγμένη τεχνολογία της στην επεξεργασία του ηχητικού σήματος.

Η εμπρόσθια μάσκα V-motion συνδυάζει φωτιστικά σώματα θέσης LED, φώτα έμφασης και φλας διαδοχικού φωτεινού σήματος, προσφέροντας εξαιρετική εμφάνιση. Οι λεπτοί και κομψοί προβολείς έχουν επίσης προσαρμοστικές λειτουργίες LED, συνδυάζοντας τόσο ποιότητα όσο και λειτουργικότητα.

Το εξηλεκτρισμένο κινητήριο σύνολο e-POWER δεύτερης γενιάς έχει βελτιωθεί για το Note Aura, ώστε να παρέχει μέγιστη συνδυαστική ισχύ 136 ίππων και μέγιστη ροπή 300 Nm, τιμές οι οποίες παρέχουν πιο έντονη επιτάχυνση και μια ακόμα πιο ομαλή εμπειρία.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!