Έρχεται το νέο Toyota Prius

Στις 16 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημα αποκάλυψη της νέας πέμπτης γενιάς του Toyota Prius.

Έρχεται το νέο Toyota Prius

Στις 16 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημα αποκάλυψη της νέας πέμπτης γενιάς του Toyota Prius.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν από την Toyota κάποιες φωτογραφίες από σημεία αμαξώματος που αναγράφονταν το «Hybrid Reborn». Το μυστήριο που δημιούργησαν φαίνεται να βρίσκει λύση στη σημερινή ανακοίνωση, που αφορά την προαναγγελία της παρουσίασης του νέου Prius Hybrid.

Επιπλέον, μαζί με την αποκάλυψη του μοντέλου, ανακοίνωσαν και την ημερομηνία της επίσης παρουσίασης, που θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου. Όταν τα φώτα θα ανάψουν για να αποκαλυφθεί το μοντέλο, θα πρέπει να περιμένουμε σχεδιαστικά να δούμε ένα αυτοκίνητο που θα έχει ως κύριο μέλημα την αποδοτικότητα.

Μελετημένο σε αεροδυναμική, με χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας και διάφορα βοηθήματα που θα λειτουργούν ευεργετικά όσον αφορά την κατανάλωση. Η φωτεινή υπογραφή του μοντέλου, όπως αυτή θα υπογραμμίζεται από τα φωτιστικά σώματα, αναμένεται να είναι εμπνευσμένα από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota.

Η κεκλιμένη οροφή πίσω ακολουθεί τα πρότυπα του μοντέλου στις προηγούμενες γενιές του, με 5θυρο αμάξωμα και κουπέ αισθητική. Στην αγορά αναμένεται μέσα στο 2024. Όσον αφορά τις μπαταρίες στερεού τύπου που εξελίσσει, δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτές όταν θα κυκλοφορήσουν θα εφοδιάζουν και το νέο Prius. Αν και δεδομένης της σπουδαιότητας του μοντέλου, το πιθανότερο είναι να δούμε να έχουν εφαρμογή σε αυτό.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!