Ford: Ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για στόλους επαγγελματικών οχημάτων

H Ford Pro θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης λύσης φόρτισης για να καλύψει τις ανάγκες στόλων επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Ford: Ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για στόλους επαγγελματικών οχημάτων

H Ford Pro θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης λύσης φόρτισης για να καλύψει τις ανάγκες στόλων επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Η Ford Pro λανσάρει μία ολοκληρωμένη λύση φόρτισης η οποία είναι σχεδιασμένη προκειμένου να βοηθήσει τους Ευρωπαίους πελάτες της να βρουν την καλύτερη στρατηγική φόρτισης για τους στόλους των ηλεκτρικών οχημάτων τους, να εγκαθιστούν την κατάλληλη υποδομή και να βελτιστοποιούν τη διαδικασία φόρτισης των αυτοκινήτων. Η εταιρεία προσφέρει μία ολοκληρωμένη end-to-end λύση με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά για κάθε αμαξοστάσιο, που περιλαμβάνει την εγκατάσταση εξοπλισμού και λογισμικού διαχείρισης, ο οποίος βοηθά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας φόρτισης. Η απλούστερη τιμολόγηση και διαχείριση μέσω του λογισμικού της Ford Pro Charging υποστηρίζει επίσης στόλους των οποίων οι οδηγοί πηγαίνουν στο σπίτι με το όχημα της δουλειάς τους, καθώς και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας φόρτισης.

Οι διαχειριστές στόλων μπορούν να διασφαλίζουν τη φόρτιση και παραγωγικότητα των οχημάτων τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό ETelematics της Ford Pro, το οποίο μετατρέπει σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις από βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων που αποστέλλονται από το στάνταρ μόντεμ FordPass Connect του E-Transit. Μεταξύ αυτών, είναι η κατάσταση της αυτονομίας μέσα από προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης χαμηλής υπολειπόμενης μπαταρίας, ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει, καθώς και πληροφορίες για την απόδοση της φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης kWh, της ταχύτητας φόρτισης και της υπολειπόμενης απόστασης μέχρι την πλήρη αποφόρτιση. Το σύστημα ενεργοποιεί επίσης το προγραμματισμένο Pre-Conditioning, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, γεγονός που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Η ομάδα της Ford Pro Charging περιλαμβάνει εντεταλμένους συμβούλους πλήρους απασχόλησης που βρίσκονται στις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές και βοηθούν τους πελάτες να εφαρμόζουν τη βέλτιστη στρατηγική φόρτισης, βάσει των μοναδικών αναγκών της επιχείρησής τους. Η ολοκληρωμένη, end-to-end υπηρεσία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της λύσης, τη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους για να ληφθούν υπόψη οι ωφέλειες και οι περιορισμοί σχεδίασης, την εγκατάσταση εξοπλισμού φόρτισης αμαξοστασίων και την παροχή σέρβις και υποστήριξης όταν το σύστημα φόρτισης ενεργοποιηθεί και τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Για να βοηθήσουν τους διαχειριστές που χρησιμοποιούν μικτούς στόλους, το λογισμικό και ο εξοπλισμός της Ford Pro Charging είναι επίσης συμβατά με οχήματα άλλων κατασκευαστών.

Οικιακή φόρτιση

Πολλοί οδηγοί στόλων παίρνουν τα οχήματά τους στο σπίτι με το πέρας της βάρδιάς τους, γι’ αυτό και χρειάζονται μία λύση φόρτισης εκτός του αμαξοστασίου. Θέλοντας να βοηθήσει τους διαχειριστές να συνεχίσουν την υποστήριξη των οδηγών μετά τον εξηλεκτρισμό των στόλων, η Ford Pro Charging προσφέρει μία λύση οικιακής φόρτισης που παρέχει βολική φόρτιση μειώνοντας ταυτόχρονα τη γραφειοκρατία για διαχειριστές και οδηγούς. Με την εγκατάστασή του στο σπίτι του οδηγού, ένας διακριτικός στην όψη επιτοίχιος φορτιστής Ford Connected Wallbox μπορεί να φορτίζει τα οχήματα της δουλειάς και να στέλνει αυτόματα αναφορές στο κεντρικό σύστημα του διαχειριστή του στόλου. Το λογισμικό της Ford Pro μπορεί να δημιουργήσει αναφορές χρήσης, με αποτέλεσμα η αποζημίωση των οδηγών για οικιακή φόρτιση να είναι γρήγορη και εύκολη. Οι διαχειριστές στόλων μπορούν επίσης να ελέγχουν από απόσταση εάν ένα όχημα φορτίζεται σωστά στο σπίτι του οδηγού.

Δημόσια φόρτιση

Η Ford Pro εκτιμά ότι οι οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων σπάνια θα χρησιμοποιούν δημόσια σημεία φόρτισης για τα οχήματά τους ενώ εργάζονται. Ωστόσο, για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις και να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της Ευρώπης επιτρέποντας αυτόματες πληρωμές και την έκδοση συγκεντρωτικών τιμολογίων χρησιμοποιώντας μία μοναδική κάρτα φόρτισης για κάθε van. Με πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 300.000 φορτιστών σε όλη την Ευρώπη μέσω του ταχέως αναπτυσσόμενου Blue Oval Charging Network, ο εντοπισμός ενός φορτιστή για την πλήρωση της μπαταρίας γίνεται πιο εύκολος.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!