Ανακλαστική βαφή για το P1 Racer

Το ειδικό φινίρισμα της ομάδας Fordzilla δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες των παικτών.

Ανακλαστική βαφή για το P1 Racer

Το ειδικό φινίρισμα της ομάδας Fordzilla δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες των παικτών.

Η τελευταία εξέλιξη του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Team Fordzilla P1 έχει μια νέα, μοναδική βαφή που έχει σχεδιαστεί με βάση τις προτάσεις των παικτών. Η νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο Alkmaar που διοργανώνεται από τη Ford Ολλανδίας και την Racesquare, όπου οι παίκτες όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να το είδωλό τους να αντανακλάται στο αμάξωμα, αλλά θα μπορούν να καθίσουν μέσα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σε φυσικό μέγεθος, που λειτουργεί ως προσομοιωτής οδήγησης και ως πλατφόρμα livestreaming.

Αυτή είναι η πέμπτη αλλαγή χρώματος για το μοντέλο, που αρχικά ήταν λευκό πριν αποκτήσει ένα κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα στο ντεμπούτο του στον προσομοιωτή αγώνων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για χρήση αυτής της ειδικής βαφής σε οχήματα παραγωγής της Ford.

Από την αρχή του, το P1 ήταν πρωτοποριακό, αφού στο σχεδιασμό του συνεργάστηκαν σχεδιαστές πραγματικών αυτοκινήτων με αντίστοιχους του gaming. Πάνω από 250.000 ψήφοι στο Twitter οδήγησαν στην τελική επιλογή του εξωτερικού σχεδίου του Arturo Ariño και του εσωτερικού από τον Robert Engelman. Και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό των σχεδιαστών της Ford.

Το μοντέλο αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2020 και μόλις τρεις μήνες αργότερα η Ford έφτιαξε ένα αυτοκίνητο σε φυσικό μέγεθος, το οποίο εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με ολοκαίνουργια χρώματα, τιμώντας την 55η επέτειο από τη διάσημη νίκη της Ford, που κατέκτησε τις τρείς πρώτες θέσεις στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1965.

Στο gamescom 2021, το P1 εξελίχθηκε για άλλη μια φορά και στο Gamergy στη Μαδρίτη, αργότερα το ίδιο έτος, ενσωματώθηκαν τεχνολογίες streaming που επέτρεψαν την ζωντανή μετάδοση από το αυτοκίνητο. Με περισσότερα σχέδια στα σκαριά, έπεται συνέχεια στην εξέλιξη του αγωνιστικού αυτοκινήτου P1.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!