Μηχανολόγος της Nissan στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Anna Nicholson εργάζεται στο εργοστάσιο του Sunderland και θα εκπροσωπήσει την Μ. Βρετανία στη σφαιροβολία

Μηχανολόγος της Nissan στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Anna Nicholson εργάζεται στο εργοστάσιο του Sunderland και θα εκπροσωπήσει την Μ. Βρετανία στη σφαιροβολία

Η μηχανολόγος της Nissan στο εργοστάσιο του Sunderland, Anna Nicholson, κατευθύνεται προς την Ιαπωνία, την πατρίδα της εταιρείας για την οποία εργάζεται, προκειμένου να αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Anna, η οποία αντιμετωπίζει εγκεφαλική παράλυση, θα εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στο άθλημα της σφαιροβολίας, στην κατηγορία F35.

Η 26χρονη Anna δήλωσε: «Είμαι απίστευτα περήφανη που επιλέχθηκα να εκπροσωπήσω τη Μεγάλη Βρετανία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν το όνειρό μου τα τελευταία 10 χρόνια. Η ομάδα μου στη Nissan με έχει υποστηρίξει πολύ όσο έκανα τις προπονήσεις μου και με βοήθησαν να επιτύχω μια καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή μου και τις προπονήσεις. Ανυπομονώ να επισκεφτώ την Ιαπωνία, όχι μόνο ως μέλος της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και ως μέλος της ομάδας της Nissan».

Με καταγωγή από το Carlisle, η Anna ανέδειξε για πρώτη φορά το εξαιρετικό της ταλέντο στο σχολείο και αγωνίζεται επαγγελματικά από τα 15 της. Έχει μεταπτυχιακό στη Χημική Μηχανολογία και άρχισε να εργάζεται στη Nissan το 2017 στο τμήμα «Trim and Chassis» του εργοστασίου. Τώρα εργάζεται για την παραγωγή του ολοκαίνουργιου Qashqai, του Leaf και του Juke.

Ο Alan Johnson, Vice President, Manufacturing , στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland δήλωσε: «Η Άννα είναι ένα εξαιρετικό πρότυπο και πολύτιμο μέλος της ομάδας της Nissan. Η ικανότητά της να είναι άριστη στη δουλειά της και ταυτόχρονα να  φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο ως αθλήτρια αποδεικνύει τι μπορεί καταφέρει κάποιος με ταλέντο, σκληρή δουλειά και εξαιρετική αφοσίωση. Η ομάδα στο εργοστάσιο είναι εξαιρετικά περήφανη για την Άννα και της ευχόμαστε καλή τύχη στο Τόκιο».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!