Δείτε από κοντά την Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang Mach-E θα βρίσκεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Δείτε από κοντά την Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang Mach-E θα βρίσκεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Η Mustang Mach-E αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Ford στη νέα, ηλεκτρική εποχή που έχει ήδη αρχίσει να ξεπροβάλλει δυναμικά. Αποτέλεσμα μιας μακράς εξελικτικής διαδικασίας που είναι επικεντρωμένη στην παροχή προηγμένων τεχνολογιών, η νέα Mustang Mach-E είναι ένα SUV μηδενικών εκπομπών με ηλεκτρική καρδιά, που συγχρόνως είναι σε θέση να προσφέρει πρωτόγνωρες ανέσεις, εμπνευσμένη οδική συμπεριφορά και κορυφαία διασύνδεση.

Οι επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν από κοντά, αλλά και να ενημερωθούν, τόσο για τις υψηλές δυνατότητες όσο και για τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της Ford Mustang Mach-E.

Πιο αναλυτικά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κυκλικό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Ford που θα βρίσκεται εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της νέας Mustang Mach-E καθώς και για τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, όλοι όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το δικό τους Test Drive για να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τις εκρηκτικές επιδόσεις του. Το stage της Ford στο Golden Hall, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mustang Mach-E AWD 75 kWh 269 ίππων, σε μεταλλικό χρώμα Rapid Red, είναι προσβάσιμο για τους επισκέπτες τις παρακάτω μέρες και ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00, Σάββατο: 11:00 – 19:00.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!