Νταλίκα που μετέφερε κρέατα ξέφυγε της πορείας της και έπεσε από τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, καταλήγοντας πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα, στη Θηβών. Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 15/5, γύρω στις 8 το βράδυ. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν είχαμε θύματα ή άλλους τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω κλαταρισμένου ελαστικού. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Όπως ανέφερε και ο σύμβουλος διαχείρισης κυκλοφορίας, Κίμων Λογοθέτης, στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» των Βασίλη Σκουρή και Σωτήρη Ξενάκη, στο σημείο εκείνο έχει σαπίσει το μπετόν στα κιγκλιδώματα της γέφυρας και δεν μπορεί να συγκρατήσει μεγάλα οχήματα.
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
- Αποστολή στην Ουτρέχτη: Γνωρίζουμε το νέο Hyundai Tucson
- Αυτό είναι το νέο Nissan Pixo: Ηλεκτρικό και με τιμή κάτω από 16.000 ευρώ
- Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe (video)