H Ford προσφέρει δωρεάν έλεγχο και φόρτιση της μπαταρίας

Πώς γίνεται η διαδικασία του ραντεβού στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ford

H Ford προσφέρει δωρεάν έλεγχο και φόρτιση της μπαταρίας

Πώς γίνεται η διαδικασία του ραντεβού στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ford

Εν καιρώ πανδημίας, με περιορισμούς στην κυκλοφορία, τα αυτοκίνητα παραμένουν σε ακινησία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γεγονός που θέτει σε δοκιμασία την μπαταρία, η οποία ενδέχεται να αποφορτιστεί. Μην ξεχνάμε ότι η καλή κατάσταση της μπαταρίας εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία συστημάτων όπως το Start&Stop, αλλά και γενικότερα την ασφαλή απόδοση του αυτοκινήτου.

H Ford Motor Ελλάς παρέχει τώρα τη δυνατότητα δωρεάν ελέγχου και φόρτισης της μπαταρίας του Ford σας, σε κάποιο από τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία, το οποίο θα αναλάβει να φροντίσει την μπαταρία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε το ραντεβού σας (μην ξεχνάτε το sms με κωδικό 2).

Στην Ελλάδα το σπορ ηλεκτρικό SUV, Mustang Mach-E (τιμές)

Με την επίσκεψή σας αυτή θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε επίσης έναν δωρεάν ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης του οχήματος σας. Η ενέργεια αυτή περιλαμβάνει ένα λεπτομερή έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων του αυτοκινήτου σας, ο οποίος θα διεξαχθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς της Ford. Και φυσικά, πάντα σεβόμενοι την υπόσχεση της Ford Care Code καθώς το δίκτυο των Επίσημων Σημείων Εξυπηρέτησης Ford εργάζεται και ενεργεί ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας θα παραμείνουν ασφαλείς.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!