Live: Γαλλικό Πρωτάθλημα GT – Magny-Cours

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες από το Magny-Cours για το Γαλλικό Πρωτάθλημα GT.

H Γαλλική Ομοσπονδία Αγώνων Αυτοκινήτου (FFSA) διοργανώνει το Γαλλικό Πρωτάθλημα GT, το οποίο αποτελείται από έξι γύρους δύο αγώνων έκαστος σε γαλλικές πίστες όπως αυτές των Nogaro, Magny-Cours, Albi, Spa-Francorchamps (Βέλγιο), Ledenon και Paul Ricard.

Τέσσερις εβδομάδες μετά την έναρξη της σεζόν στο Nogaro, αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος, στο Magny-Cours, μαζί με τους αγώνες του GT World Challenge Europe Sprint Cup.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών βρίσκονται ομάδες από τέσσερις διαφορετικούς κατασκευαστές. Το πλήρωμα των Arno Santamato και Rodolphe Wallgren (που συμμετέχουν με τη νέα ομάδα CSA Racing), οδηγούν Audi R8 LMS, η Alpine διαθέτει τους Nicolas Prost (γιος του τετράκις Πρωταθλητή της Formula 1, Alain) και Rudy Servol, οδηγούν μια A110 της ομάδας CMR. Επίσης παρούσα η Mercedes-AMG με τους Jim Pla και Fabien Barthez, (Akkodis ASP) και η Aston Martin με την Vantage των Sandro Perissoutti και Ronald Basso, της Racing Spirit of Léman.

Δύο αγώνες 60 λεπτών θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου, με τη ζωντανή μετάδοση του 1ου αγώνα να ξεκινά το Σάββατο, 14 Μαΐου, στις 10:45 και του 2ου αγώνα την Κυριακή, στις 13:00.

Live timing

2ος αγώνας: Κυριακή 13:00

FFSA GT - Magny-Cours Liste des engagés

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!