Live: Ferrari Challenge UK – Oulton Park

Δείτε ζωντανά τους αγώνες του Βρετανικού Πρωταθλήματος Ferrari Challenge, που διεξάγονται στο Oulton Park αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το 2022 αποτελεί την 4η σεζόν του ενιαίου Βρετανικού Πρωταθλήματος Ferrari Challenge, που διεξάγεται με το αγωνιστικό μοντέλο GT του Cavallino Rampante, την 488 Challenge Evo, η οποία διαθέτει V8 turbo κινητήρα 3,9 λίτρων που αποδίδει 680 ίππους.

Φέτος, 20 οδηγοί συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, με σχεδόν τους μισούς από αυτούς να είναι πρωτοεμφανιζόμενοι. Οι αγωνιζόμενοι χωρίζονται ισόποσα σε δύο κατηγορίες: το Trofeo Pirelli και Coppa Shell, για τους ερασιτέχνες οδηγούς. Η σεζόν του 2022 απαρτίζεται από πέντε γύρους σε πίστες του Ηνωμένου Βασιλείου με διπλούς αγώνες.

Ο Πρωταθλητής του 2020 Lucky Khera της ομάδας Graypaul Birmingham αναμένεται να έχει σκληρό ανταγωνισμό από τον Paul Hogarth (Stratstone Manchester), που ανέβηκε στο βάθρο 4 φορές σε 5 αγώνες πέρυσι.

Ο πρώτος αγώνας μεταδόθηκε Παρασκευή, 6 Μαΐου, ενώ η ζωντανή μετάδοση του δεύτεορυ αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 7 Μαΐου στις 16:40.

2ος αγώνας: Σάββατο 16:40

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!