Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός, ο αγώνας «L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda».
Oι αθλητές και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό του πιο σημαντικού ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, του περίφημου «Γύρου της Γαλλίας». H διαδρομή αποτελούταν από 128 χιλιόμετρα, γύρω από την Αρχαία Ολυμπία.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Skoda στήριξε τον θρυλικό αγώνα ως ονομαστικός χορηγός. Στο stand της εταιρείας διεξήχθη και μία δράση κοινωνικής ευθύνης. Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό», προσκαλούσε το κοινό να ποδηλατίσει στην ειδική κατασκευή που υπήρχε στο stand και να ολοκληρώσει τα 128 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής «The Race». Απώτερος στόχος ήταν να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS.
- Γνώρισε το MG ZS MAX, με τιμή από 18.950 ευρώ & 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!
- Αφιέρωμα «City Mode: ON»: Επιστροφή στην πόλη!
- Αποστολή στην Ουτρέχτη: Γνωρίζουμε το νέο Hyundai Tucson
- Αυτό είναι το νέο Nissan Pixo: Ηλεκτρικό και με τιμή κάτω από 16.000 ευρώ
- Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe (video)
H συμμετοχή στη δράση αυτή ήταν δυναμική, με αρκετό κόσμο από τους θεατές και τους επισκέπτες να βοηθούν στο να ολοκληρωθούν τα 128 χιλιόμετρα και να μπορέσει η Skoda να εκπληρώσει τον στόχο της.
Μερικές μέρες μετά το τέλος του θρυλικού αγώνα, η ομάδα της Skoda παρέδωσε τα 20 ποδήλατα και κράνη σε μια εκδήλωση στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του μεγαλύτερου ποδηλατικού γεγονότος στη χώρα μας.