Μαγείρεψε κεμπάπ στην εξοχή παρέα με ένα ηλεκτρικό pickup (video)

Ο Πάνος Παπαδάκης φόρτωσε με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά το City Van της Ecocar και πήγε στην εξοχή για να μαγειρέψει υπέροχες νοστιμιές.

Στον κόσμο της γαστρονομίας, οι σεφ δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις καινοτόμες ιδέες τους και τον δημιουργικό τρόπο που συνδυάζουν τη γεύση και την εμπειρία.

Ένας από αυτούς τους εξερευνητές της γαστρονομικής τέχνης είναι ο Πάνος Παπαδάκης, ο οποίος διαθέτει ένα αρκετά δημοφιλές κανάλι στο youtube. Ο επιτυχημένος σεφ αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό πείραμα: να μαγειρέψει κεμπάπ στην εξοχή χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτροκίνητο microcar, το οποίο εκτέλεσε χρέη τόσο για το ταξίδι όσο και για να μεταφέρει τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά.

Ο Πάνος είναι γνωστός για την αγάπη και την προστασία του περιβάλλοντος. Έτσι, διάλεξε ένα ηλεκτρικό pickup της Ecocar, το οποίο εκτός από την ελάχιστη κατανάλωση είναι μικρό σε διαστάσεις και ευέλικτο, ιδανικό για να μεταφέρει αυτά που χρειάζεται μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, τα Ecocar City pickup και van είναι 100% ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα και προσφέρονται με επιδότηση από το κράτος 3.000 ευρώ.

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε:

Ecocar Pocco: Ηλεκτρική Αpoccoρύφωση

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!