Ecocar Pocco: Ηλεκτρική Αpoccoρύφωση

Το Ecocar Pocco, το μικρό, σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τη μοντέρνα σχεδίαση και την εντυπωσιακή ευελιξία, ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τις μετακινήσεις

Ecocar Pocco: Ηλεκτρική Αpoccoρύφωση

Το Ecocar Pocco, το μικρό, σύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τη μοντέρνα σχεδίαση και την εντυπωσιακή ευελιξία, ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τις μετακινήσεις

Μια νέα διάσταση στις αστικές μετακινήσεις έρχεται να δώσει το νέο ηλεκτρικό Ecocar Pocco. Ένα απόλυτα σύγχρονο αυτοκίνητο, που το δηλώνει εμφατικά με τη μοντέρνα του σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά απόδοσης και εξοπλισμού που διαθέτει.

Αισθητικά υιοθετεί πρότυπα μεγαλύτερων αυτοκινήτων και με την απέριττη σχεδίασή του στέκεται με αυτοπεποίθηση στους πολύβουους δρόμους της πόλης, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον. Τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED αποτελούν την φωτεινή του υπογραφή και του επιτρέπουν να επιβάλλεται με τον τρόπο του απέναντι στους ευμεγέθης ανταγωνιστές του.

Οι μεγάλοι τροχοί 14 ιντσών με τις ζάντες αλουμινίου, ενισχύουν την εικόνα του με τα ελαστικά 165/65 να προσφέρουν την απαιτούμενη από ένα αυτοκίνητου του είδους οικονομία, αλλά και την πρόσφυση που αναζητάς, χωρίς να διαταράσσουν την απόλυτη ησυχία που προσφέρει το Pocco κατά την κίνηση.

Η ψιλόλιχνη φιγούρα του προϊδεάζει για την άνεση που είναι ικανό να προσφέρει μέσα στην πόλη, με τον υψηλό δείκτη ευελιξίας του να κάνει τη ζωή του κατόχου εύκολη και ευχάριστη.

Το μήκος περιορίζεται στα 2,950 μ., με το πλάτος του να είναι 1,490 μ. και το ύψος του 1,515 μ. Η σύγχρονη προσέγγιση που έχει στην κατασκευή του και η ηλεκτρική του φύση, με τον κινητήρα τοποθετημένο εμπρός και τις μπαταρίας επιμελώς τακτοποιημένες στο πάτωμα, κάτω από τα καθίσματα, επέτρεψε την βέλτιστη αξιοποίηση των εσωτερικών χώρων.

Το μεγάλο μεταξόνιο 1,950 μ., με την απλή ανάγνωση του αριθμού, αφήνει βάσιμες υποσχέσεις για αυτό που προσφέρει το εσωτερικό του Pocco σε επίπεδο ευρυχωρίας. Άνετα θα βολευτούν δύο ενήλικες, έχοντας μάλιστα στη διάθεσή τους όλες τις σύγχρονες ευκολίες, όπως κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής πηγής Audio USB και παροχή ρεύματος 12V.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη LCD, πολυρυθμιζόμενα καθίσματα, θέση στήριξης smartphone, εξωτερικούς καθρέπτες που είναι ρυθμιζόμενοι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά και 4 ηχεία.

Η λιτή σχεδίαση του εσωτερικού δημιουργεί μια φιλική ατμόσφαιρα, εργονομική, ξεκούραστη, αλλά παράλληλα και φωτεινή, χάρη στα χρώματα που κοσμούν το ταμπλό. Ο χώρος αποσκευών, με διαστάσεις 1,1 x 1.2 μ. έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει χώρο ακόμα και για μεγαλύτερα αντικείμενα, κάτι που του επιτρέπει το κανονικό του σχήμα.

Στο δρόμο το Pocco πατάει με σιγουριά, και κινείται με νεύρο, κάνοντας τις απλές μετακινήσεις, εκτός από «πράσινες» και «καθαρές», ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. Ενδεικτικά και με τα δεδομένα της πόλης, το ηλεκτρικό Pocco, «πετάγεται» από το φανάρι, χωρίς δισταγμούς, ανάλογους ενός μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσης και επιταχύνει μέχρι τα πρώτα 60 χλμ./ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Δεν σταματάει όμως εκεί, αφού μπορεί να φτάσει τα 90 χλμ./ώρα μέγιστης ταχύτητας, αλλά και να επιβραδύνει με ασφάλεια, χάρη στους εμπρός αεριζόμενους δίσκους που διαθέτει και συνδυάζονται με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS).

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 9,2 kWh προσφέρει αυτονομία που ξεπερνάει τα 115 χιλιόμετρα. Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, συμβάλει τα μέγιστα σε δρόμους με κίνηση, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη αξιόλογη αυτονομία του, που είναι ικανή για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Εξάλλου, η φόρτιση με μια απλή πρίζα σούκο, είναι υπόθεση που δεν θα ξεπεράσει τις 6 με 8 ώρες.

Το Pocco σε κερδίζει με την αισθητική του και τις προδιαγραφές, του, αποτελώντας μια σύγχρονη πρόταση στην κατηγορία των οχημάτων μικροκινητικότητας. Είναι ένα όχημα που κάνει την καθημερινότητά σου στην πόλη, πιο εύκολη και ευχάριστη. Απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, έχοντας μικρά ετήσια ασφάλιστρα, ενώ έχει και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης.

Με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» που προσφέρει επιδότηση που αγγίζει τα 3.000 ευρώ, τώρα η απόκτησή του γίνεται ακόμα πιο προσιτή. Επιπλέον, η ecocar προσφέρει στους πελάτες της ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα  με χαμηλότοκο επιδοτούμενο επιτόκιο 3,9%, το EcoFin 3,9%, με τη μηνιαία δόση για το Pocco να διαμορφώνεται από 244 ευρώ το μήνα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!