Οι οδηγοί της Alpine F1 εναντίον της οικογένειας Solberg

Παρακολουθήστε τους οδηγούς της ομάδας της Alpine στη Formula 1, Esteban Ocon και Pierre Gasly να αντιμετωπίζουν την οικογένεια οδηγών ράλλυ Petter και Oliver Solberg στον πάγο.

Οι δύο οδηγοί της ομάδας της Alpine στη Formula 1, Esteban Ocon και Pierre Gasly, αντιμετώπισαν μία διαφορετική πρόκληση στα τέλη Ιανουαρίου, πριν από την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος. Πίσω από το τιμόνι της Alpine Α110, οι δύο Γάλλοι αντιμετώπισαν στην παγωμένη λίμνη Uddjaur, στη Σουηδική Lapland, τους οδηγούς ράλλυ Petter και Oliver Solberg.

Ο 48χρονος Petter Solberg έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (2003) και Rallycross (2015), ενώ ο 21 ετών γιος του, Oliver Solberg, επέστρεψε φέτος στο WRC2, έπειτα από ελάχιστους αγώνες πέρυσι στην ανώτερη κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ με την Hyundai.

Για την 1η από τις τρεις προκλήσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα δύο πληρώματα, χαράχθηκε στον πάγο μία πίστα η οποία αντικατοπτρίζει αυτήν της Sepang, στη Μαλαισία, η οποία φιλοξένησε Grand Prix της Formula 1 από το 1999 έως το 2017.

Τα πληρώματα κέρδιζαν βαθμούς για τις γραμμές που έπαιρναν στις στροφές, τα εντυπωσιακά drift, ενώ έχαναν βαθμούς αν ακουμπούσαν τις συστάδες χιονιού στα άκρα της χάραξης της… παγωμένης «Sepang».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!