Ο Travis Pastrana μαγεύει με ένα Subaru GL 862 ίππων

Ο Travis Pastrana θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό σε αυτό το βίντεο, με τον τρόπο που τιθασεύει ένα Subaru GL station wagon 862 ίππων και τα… ακροβατικά που πραγματοποιεί.

Ο 39χρονος Αμερικανός Travis Pastrana, εφευρέτης του διπλού backflp στο motocross, που μετατράπηκε σε οδηγό rallycross και αναβάσεων, ακολουθεί τα βήματα του Ken Block. Ήδη, τον Δεκέμβριο του 2020, το βίντεο του με ένα Subaru Impreza WRX STI από τους αγώνες rallycross, μέσα στην αμερικανική ύπαιθρο είχε εντυπωσιάσει. Δύο χρόνια αργότερα, το επαναλαμβάνει, με μια vintage πινελιά, στο σκηνικό της Φλόριντα.

Το Subaru WRX αντικαθίσταται από ένα station wagon Subaru GL του 1983, το οποίο μετονομάζεται σε Family Huckster. Το αυτοκίνητο έχει μεταμορφωθεί από την ομάδα Vermont SportsCar για να συμπεριλάβει ένα σύστημα τετρακίνησης και ένα σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων, για να διαχειριστεί την ασύλληπτη ισχύ των 862 ίππων. Ο κινητήρας προέρχεται από το rallycross αυτοκίνητο Nitro RX Supercar, στο οποίο έχει προσαρτηθεί ένα turbo της Garrett.

Κινητά αεροδυναμικά βοηθήματα έχουν επίσης προστεθεί στα πλαϊνά του αυτοκινήτου και στο πίσω μέρος. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ η απόληξη της εξάτμισης βρίσκεται επίσης στο εμπρός δεξί μέρος του αυτοκινήτου. Κάτω από το επιθετικό αμάξωμα, υπάρχει ένα σωληνωτό πλαίσιο, εμπνευσμένο από τους φετινούς τεχνικούς κανονισμούς του WRC.

«Ο Travis Pastrana είναι τρελός και αυτό τον κάνει τον τέλειο οδηγό για να πάει αυτές τις ταινίες στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο συνιδρυτής της Hoonigan, Brian Scotto. «Ο Travis έκανε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός για αυτή την ταινία, βελτιώνοντας πραγματικά το οδηγικό του στιλ και τον χειρισμό του τιμονιού. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει το Gymkhana 2022 είναι η προσέγγιση του Travis, η οποία δημιούργησε αξέχαστες και εντελώς καυτές στιγμές».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!