Ecocar Yudo: Ηλεκτρικό και προσιτό compact crossover

Μία προσιτή αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση προσθέτει στην γκάμα της η Ecocar με το τελευταίο της μοντέλο, το μικρό αλλά ικανότατο Yudo, το οποίο μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα μέσω αυτού του βίντεο.

Ένα προσιτό μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης προσφέρει η Ecocar στη μορφή του Yudo, το οποίο έχει μήκος λίγο περισσότερο από 4 μέτρα. Το ηλεκτρικό compact crossover κατασκευάζεται στην Κίνα και εξοπλίζεται με μπαταρία LFP χωρητικότητας 41,7 KWh, που υπόσχεται αυτονομία έως 320 χλμ.

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει ισχύ 94 ίππους και ροπή 165 Nm. Η επιτάχυνση 0-50 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,5 δλ., με την μέγιστη ταχύτητα να περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα. Το εσωτερικό του νέου Yudo εξοπλίζεται με κεντρική οθόνη 12,3″, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7″, δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα, τιμόνι και ταμπλό, καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης στοιχεία όπως Adaptive Cruise Control, keyless entry, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, Auto Hold και προβολείς LED. Eίναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Galactic Grey, Moon White, Sky Blue, Mountain Green και Plum Blossom Pink.

Η τιμή του ορίζεται σε 26.900 ευρώ και με την επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» που υπολογίζεται σε σχεδόν 6.500 €, μειώνεται στα 20.391 €.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!