Νέες ακουστικές καινοτομίες από τη Harman

Εύχρηστες, ολοκληρωμένες και αναβαθμίσιμες εμπειρίες υψηλής ποιότητας ήχου, στο αυτοκίνητο.

Νέες ακουστικές καινοτομίες από τη Harman

Εύχρηστες, ολοκληρωμένες και αναβαθμίσιμες εμπειρίες υψηλής ποιότητας ήχου, στο αυτοκίνητο.

Η Harman, θυγατρική της Samsung με εξειδίκευση σε συνδεδεμένες τεχνολογίες και λύσεις για αγορές αυτοκινήτων, καταναλωτών και επιχειρήσεων, ανακοίνωσε δύο νέες ακουστικές καινοτομίες, το Ready Together και το Software Enabled Branded Audio.

Το Ready Together χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να βελτιώσει την επικοινωνία και την ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ το Software Enabled Branded Audio είναι μια πλατφόρμα λογισμικού που αναβαθμίζει την ποιότητα ήχου μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα, η Harman έφτασε στο συμπέρασμα ότι οι καταναλωτές αναζητούν νέους τρόπους για περνούν πιο ευχάριστα το χρόνο τους μέσα στο αυτοκίνητο, όπως η προηγμένη σύνδεση και η επικοινωνία, οι δυνατότητες προσαρμογής και ο ήχος υψηλής ποιότητας.

Καθώς η ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο αναπτύσσεται, η Harman ασχολείται με τις ανάγκες των καθημερινών οδηγών αλλά και των πιο μυημένων στον ήχο. Τα δύο νέα προϊόντα κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή μέσα στο αυτοκίνητο.

Το Ready Together προσφέρει καλύτερους τρόπους ασφαλούς σύνδεσης για ολόκληρη την οικογένεια. Διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί λειτουργίες όπως οι φωνητικές εντολές, ειδοποιήσεις και μουσική ώστε να συνεργάζονται ως ενοποιημένο σύνολο, για απρόσκοπτη πληροφόρηση και επικοινωνία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας ήχο, βελτιωμένη επικοινωνία και εξατομικευμένα προφίλ. Η Harman ετοιμάζει επίσης προσκέφαλα με ενσωματωμένα ηχεία που θα προσφέρουν υψηλά επίπεδα απόδοσης ήχου με εργονομικό και άνετο τρόπο.

Το Software Enabled Branded Audio προσφέρει στους καταναλωτές έναν φιλικό προς το χρήστη και προσιτό τρόπο για να βελτιώσουν και να προσαρμόσουν τα μη επώνυμα ηχοσυστήματα τους, χωρίς χρήση άλλης συσκευής. Για πρώτη φορά, ένα υπάρχον ηχοσύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί άμεσα σε μια εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!