Πρεμιέρα για το Nissan Max-Out στην Έκθεση της Σαγκάης

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό ανοιχτό πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Πρεμιέρα για το Nissan Max-Out στην Έκθεση της Σαγκάης

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό ανοιχτό πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Το πρωτότυπο, αμιγώς ηλεκτρικό κάμπριο Max-Out της Nissan, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα, στο Auto Shanghai 2023, στις 18 Απριλίου. Θα πλαισιώνεται από μια ευρεία γκάμα νέων και μελλοντικών προϊόντων που υπόσχονται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των επισκεπτών της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων δύο ακόμα πρωτότυπων που θα πραγματοποιήσουν εκεί το παγκόσμιο ντεμπούτο τους, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας των αγοραστών αυτοκινήτων στην Κίνα.

Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο EV που σχεδιάστηκε για την Κίνα και κατασκευάστηκε εκεί θα βρίσκεται στο επίκεντρο δίπλα στο Max-Out. Και τα δύο προσφέρουν μια συναρπαστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμπειρία οδήγησης που είναι προσαρμοσμένη σε ένα ευρύ φάσμα τρόπων ζωής και αναγκών, ενώ υποστηρίζουν την παγκόσμια στρατηγική της Nissan.

Το Max-Out αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2021 ως μια ψηφιακή ιδέα που αντιπροσωπεύει το μέλλον του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας για να καλύψει τις καταναλωτικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες με έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο.

Παίρνοντας πλέον “σάρκα και οστά”, το πρωτότυπο κάμπριο υπόσχεται να προσφέρει μια νέα οδηγική εμπειρία με εξαιρετική σταθερότητα και άνεση.

Δείτε επίσης: Nissan Qashqai e-Power και X-Trial e-Power – Ηλεκτροκίνηση χωρίς πρίζα!

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης εξηλεκτρισμένα οχήματα, τόσο αμιγώς ηλεκτρικά όσο και με κινητήρια σύνολα e-POWER. Αυτά τα οχήματα ενσωματώνουν την προσέγγιση της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Η 20η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης θα λάβει χώρα στο διάστημα 18 – 27 Απριλίου. Η προβολή της Nissan την πρώτη μέρα θα επικεντρωθεί στον ηλεκτροκίνηση, ενώ τη δεύτερη η Nissan θα αναδείξει τα SUVs  και θα αποκαλύψει το τρίτο της πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!