Προηγμένες λύσεις φόρτισης από τη Ford για PHEV και BEV οχήματα

Η Ford προσφέρει στους πελάτες των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της στην Ελλάδα μια προηγμένη και ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών και προϊόντων που υποστηρίζουν ιδανικά την φόρτιση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της στο δρόμο, στο σπίτι ή στο γραφείο.

Προηγμένες λύσεις φόρτισης από τη Ford για PHEV και BEV οχήματα

Η Ford προσφέρει στους πελάτες των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της στην Ελλάδα μια προηγμένη και ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών και προϊόντων που υποστηρίζουν ιδανικά την φόρτιση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της στο δρόμο, στο σπίτι ή στο γραφείο.

Η Ford υλοποιεί καθημερινά τη δέσμευσή της για ένα αθόρυβο, βιώσιμο, ακόμα πιο καθαρό και ηλεκτροκίνητο μέλλον στην Ευρώπη και τη χώρα μας, διαθέτοντας ήδη σήμερα μια πολυσχιδή γκάμα μοντέλων που τροφοδοτούνται για την καθημερινή τους κίνηση στους δρόμους με ηλεκτρική ενέργεια.

Είτε με τη μορφή plug-in υβριδικών οχημάτων, όπως το Kuga PHEV και το πανίσχυρο Explorer PHEV, είτε ως αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, όπως η κορυφαία σε κάθε της πτυχή νέα Mustang Mach-E, αλλά και το ακούραστο E-Transit στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων της Ford Pro.

Προκειμένου να υποστηρίξει όλους τους πελάτες καθιστώντας τη χρήση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της απρόσκοπτη και βολική σε οποιαδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται, η Ford έχει εξελίξει μια πλούσια γκάμα τεχνολογιών και προϊόντων που έρχονται σε συνδυασμό να υποστηρίξουν ιδανικά τη διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας των PHEV και BEV οχημάτων της.

Τόσο κατά την κίνηση στο δρόμο, μέσω των προηγμένων συστημάτων αναγεννητικής πέδησης, όσο και κατά τη φόρτισή τους από εξωτερική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι, στο γραφείο ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Φόρτιση εν κινήσει, παντού και πάντα

Η αναγεννητική πέδηση και η συλλογή στη μπαταρία ενός σημαντικού μέρους της κινητικής ενέργειας που συνήθως χάνεται υπό τη μορφή θερμότητας κάθε φορά που ο οδηγός επιβραδύνει ή απλά σηκώνει το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού, αποτελεί την πρωταρχική και «δωρεάν» φόρτιση κάθε ηλεκτροκίνητου μοντέλου Ford.

Στην πράξη, ο οδηγός δεν χρειάζεται να απασχοληθεί ή να προβεί σε περεταίρω ενέργειες για την ενεργοποίηση της λειτουργίας αναγεννητικής πέδησης, καθώς το προηγμένο σύστημα των PHEV και BEV οχημάτων Ford χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνολογία για τη συλλογή και αποθήκευση αυτής της ενέργειας στη μπαταρία, η οποία εν συνεχεία θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή ισχύος στο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης της κίνησης.

Τα πλεονεκτήματα της φόρτισης «εν κινήσει» μέσω του αναγεννητικού συστήματος πέδησης των PHEV και BEV οχημάτων Ford δεν περιορίζονται μόνο στην αύξηση της αποδοτικότητας – επομένως και της ηλεκτρικής αυτονομίας – και τη βελτιστοποίηση της επιβράδυνσης, αλλά επεκτείνονται και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στην ευκολία οδήγησης στην πόλη και στην αισθητή μείωση της φθοράς των συμβατικών φρένων τριβής, καθώς τα PHEV και BEV μοντέλα Ford είναι σε θέση να επιβραδύνουν σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικό τους κινητήρα που ταυτόχρονα λειτουργεί και ως γεννήτρια.

Φορτίζοντας σε κοινή οικιακή πρίζα

Η σύνδεση του plug-in υβριδικού ή αμιγώς ηλεκτρικού σας Ford στο σπίτι είναι σίγουρα ο πιο απλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο να σας υπηρετήσει όταν το χρειάζεστε.

Απλά συνδέστε το όχημά σας σε μια τυπική οικιακή πρίζα και αφήστε το να φορτίσει. Αυτή η περίπτωση, δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό και, ως εκ τούτου, αντιπροσωπεύει μια οικονομικά αποδοτική μέθοδο επαναφόρτισης του ηλεκτροκίνητου Ford σας.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!