Ducati MotoE: Έτοιμη για δράση (video)

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει η εξέλιξη της Ducati MotoE που σημειώνει σημαντική πρόοδο στις δοκιμές που γίνονται αυτή την περίοδο σε πίστες της Ιταλίας.

Ducati MotoE: Έτοιμη για δράση (video)

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει η εξέλιξη της Ducati MotoE που σημειώνει σημαντική πρόοδο στις δοκιμές που γίνονται αυτή την περίοδο σε πίστες της Ιταλίας.

Η εξέλιξη της ηλεκτρικής Ducati MotoE ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 και από τότε έχουν γίνει σπουδαία βήματα, με την ανάλυση στοιχείων που έχουν προκύψει. Η πρόοδος είναι συνεχής, με τα αποτελέσματα μέχρι αυτή τη στιγμή να αφήνουν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Ducati.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω οδηγεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Alex De Angelis, με τις δοκιμές να γίνονται στην πίστα της Vallelunga. Επίσης, στην ομάδα των αναβατών είναι και ο έμπειρος Michele Pirro, ο οποίος είναι ο πρώτος που οδήγησε το πρωτότυπο.

Η πορεία που θα φέρει τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών από το Borgo Panigale στον ρόλο του μοναδικού προμηθευτή μοτοσυκλετών για το FIM Enel MotoE World Cup (η έκδοση του MotoGP World Championship για ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες) που ξεκινά από τη σεζόν του 2023 εξελίσσεται με μεγάλο ενθουσιασμό, και στην πίστα και στο Borgo Panigale, χάρη στην ομαδική εργασία στην οποία συμμετέχουν πολλοί τομείς της εταιρείας.

Το πρωτότυπο «V21L» είναι το προϊόν της εντατικής συνεργασίας και της διαρκούς ανταλλαγής τεχνογνωσίας ανάμεσα στο τμήμα Ducati Corse και το τμήμα έρευνας και εξέλιξης για τη δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας που διαθέτει υψηλές επιδόσεις αλλά ταυτόχρονα, χάρη στο χαμηλό της βάρος, αποτελεί και το μέτρο σύγκρισης για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Το project MotoE αποτελεί αναμφισβήτητα ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της εταιρείας καθώς αντιπροσωπεύει την εκκίνηση της Ducati στην ηλεκτρική εποχή. Στους επόμενους μήνες, ο κατασκευαστής από το Borgo Panigale θα δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με την τεχνική εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και τα επόμενα βήματα σε αυτό το συναρπαστικό και φιλόδοξο project.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!