Νέο Peugeot e-Rifter: Προσιτό 7θέσιο ηλεκτρικό MPV

Το αμιγώς ηλεκτρικό MPV της Peugeot, το e-Rifter, ανανεώθηκε για το 2024, με νέα εμφάνιση και επιπλέον εξοπλισμό.

Νέο Peugeot e-Rifter: Προσιτό 7θέσιο ηλεκτρικό MPV

Το αμιγώς ηλεκτρικό MPV της Peugeot, το e-Rifter, ανανεώθηκε για το 2024, με νέα εμφάνιση και επιπλέον εξοπλισμό.

Η Peugeot έχει ανανεώσει πολλά από τα συμβατικά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, όπως το e-208 και το e-2008. Tώρα, η γαλλική εταιρεία έχει ανανεώσει στα μέσα της ζωής του και το e-Rifter, το βασισμένο σε van MPV (όχημα πολλαπλών χρήσεων).

Το νέο Peugeot e-Rifter αποκτά ένα ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, που περιλαμβάνει νέα μάσκα, διαφορετικό προφυλακτήρα και φρέσκα φωτιστικά σώματα, τα οποία ενσωματώνουν το μοτίβο των τριών ονύχων της Peugeot. Υπάρχουν επίσης μερικά νέα χρώματα: Sirkka Green και Kiama Blue.

Στο εσωτερικό, το e-Rifter αποκτά ένα νέο θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, το οποίο συνοδεύεται από ένα αναβαθμισμένο ταμπλό, που μπορεί πλέον να φιλοξενήσει ένα σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10 ιντσών και έχει τη δυνατότητα ασύρματης συνδεσιμότητας με Android Auto και Apple CarPlay. Υπάρχει επίσης ένα νέο ανοιχτό γκρι ύφασμα, σχεδιασμένο για να φωτίζει την καμπίνα και να αυξάνει την αίσθηση του χώρου, καθώς και περισσότερες παροχές ρεύματος από πριν: δύο USB-C, μία USB-A και μία 230V.

Κάτω από το αμάξωμα, το ανανεωμένο μοντέλο δε λαμβάνει την αναβαθμισμένη μπαταρία 54 kWh που ο μητρικός όμιλος Stellantis έχει κυκλοφορήσει σε πολλές από τις σειρές του. Αλλά ενώ η χωρητικότητα παραμένει η ίδια με πριν, στις 50 kWh, η αυτονομία του e-Rifter αγγίζει τα 320 χλμ. μεταξύ φορτίσεων, ένα κέρδος άνω των 40 χλμ. σε σύγκριση με την απερχόμενη έκδοση. Η συνολική ισχύς του κινητήρα (που είναι τοποθετημένος μπροστά) παραμένει η ίδια, στους 136 ίππους.

Υπάρχει δυνατότητα φόρτισης DC 100 kW, η οποία επιτρέπει την πλήρωση της μπαταρία από 0-80% σε μισή ώρα, και στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται αντλία θερμότητας. Το αυτοκίνητο θα εξακολουθεί να διατίθεται με δύο μήκη (4,4 και 4,7 μέτρα), επιτρέποντας διαμορφώσεις πέντε και επτά θέσεων και ωφέλιμο φορτίο έως 4.000 λίτρα. Το νέο e-Rifter αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Φεβρουάριο του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!