Audi A6 και A7 με ανανεωμένη γκάμα

H Audi παρουσίασε ανανεωμένη σειρά των A6 Sedan και Avant, καθώς και του A7 Sportback, μαζί με τις αντίστοιχες εκδόσεις S.

Audi A6 και A7 με ανανεωμένη γκάμα

H Audi παρουσίασε ανανεωμένη σειρά των A6 Sedan και Avant, καθώς και του A7 Sportback, μαζί με τις αντίστοιχες εκδόσεις S.

Τα Audi A6 Sedan και Avant καθώς και το A7 Sportback, μαζί με τις αντίστοιχες εκδόσεις S, ανανεώθηκαν για το 2024, εισάγοντας έναν συνδυασμό ανανεωμένων στοιχείων σχεδίασης. Οι παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Η γκάμα των Audi A6 Sedan και Avant θα χωρίζεται πλέον σε τρία πακέτα, βασικό, advanced και S line, ενώ το A7 Sportback θα προσφέρεται με βασικό πακέτο και S line. Κάθε γραμμή εξοπλισμού χαρακτηρίζεται από μοναδικά στοιχεία σχεδίασης εμπρός και πίσω. Ένα ενιαίο πλαίσιο με κυψελωτή δομή είναι το νέο καθοριστικό στοιχείο στο εμπρός μέρος.

Στη βασική έκδοση και των δύο μοντέλων, το εμπρός μέρος είναι φινιρισμένο σε Matte Black με πλαίσιο χρωμίου. Στην προηγμένη σειρά, που προορίζεται ειδικά για το A6, η μάσκα του ψυγείου είναι φινιρισμένη σε σκούρο χρώμιο. Το εμπρός μέρος ξεχωρίζει με τις πλευρικές εισαγωγές αέρα, και το πίσω μέρος με ένα διαχύτη νέου σχεδιασμού με περίγραμμα σε χρώμα Selenite Silver. Η προηγμένη σειρά περιλαμβάνει επίσης σπορ ζάντες 18 ιντσών.

Στην παραλλαγή S line του A6, ο διαχύτης ανασχεδιάστηκε και το περίγραμμά του είναι βαμμένο σε Platinum Gray, ενώ στο A7 είναι φινιρισμένο σε χρώμιο. Επιπλέον, το εξωτερικό S line στο Audi A6 διαθέτει επίσης ανασχεδιασμένες πλευρικές εισαγωγές αέρα εμπρός με στοιχεία σε Matte Black και ένθετα Platinum Gray, πλατύτερα πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες 19 ιντσών και σπορ ανάρτηση.

Εκτός από τις επιλογές διαφοροποίησης για το εξωτερικό, υπάρχει και το εσωτερικό πακέτο S line, όπου το ταμπλό και η επένδυση της οροφής είναι σε μαύρο χρώμα. Το σπορ δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει paddles αλλαγής σχέσεων στο πίσω μέρος και τα πεντάλ είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα καθίσματα διαθέτουν συνδυασμό Fabric «Sequenz» και δέρματος για το Audi A6 και σε συνδυασμό μικροϊνών Dinamica «Frequenz» και δέρματος με ανάγλυφο S στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων για το Audi A7. Τα μαρσπιέ των θυρών, με επένδυση αλουμινίου, φωτίζονται και φέρουν την επιγραφή S.

Συνολικά δώδεκα εξωτερικά χρώματα είναι πλέον διαθέσιμα για τα Audi A6 και A7 και τα αντίστοιχα παράγωγα S. Για πρώτη φορά, η γκάμα περιλαμβάνει το Arcona White και το Madeira Brown Metallic. Το Grenadine Red Metallic και το Ascari Blue Metallic είναι πλέον διαθέσιμα για τα μοντέλα S και τα πακέτα S line. Τα διακοσμητικά ένθετα στο εσωτερικό διατίθενται τώρα σε οκτώ διαφορετικές παραλλαγές. Νέες προσθήκες είναι τα ξύλινα ένθετα σε Olive Tree Natural και Ash Volcanic Gray Natural και τα ένθετα που καλύπτονται με μικροΐνες Dinamica.

Το Audi virtual cockpit αποτελεί πλέον μέρος του στάνταρ εξοπλισμού. Προσφέρει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών και ανάλυση Full HD 1.920 x 720 pixels. Τα φωτιστικά σώματα έχουν επίσης αναβαθμιστεί με full LED και ανάγλυφη υπογραφή φώτων ημέρας. Το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος είναι πλέον επίσης στάνταρ.

Αντανακλώντας την έντονη ζήτηση των πελατών για σκούρες ζάντες, η γκάμα ζαντών των Audi A6 και Audi A7 έχει αναθεωρηθεί ριζικά, με περισσότερες από τις μισές εκδόσεις διαθέτουν πλέον σκούρες ζάντες. Τα Audi A6 Sedan και Avant διατίθενται στάνταρ με σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 17″ σε σχεδίαση 10 ακτινών και ελαστικά 225/60. Οι ζάντες 18″ σε σχεδίαση πολλαπλών ακτίνων είναι τώρα επικαλυμμένες με Graphite Gray για πιο σπορ εμφάνιση.

Υπάρχουν επίσης ζάντες 19″ σε δυναμική σχεδίαση 5 βραχιόνων. Οι γυαλιστερές ζάντες 20″ σε σχεδίαση αστεριού 10 ακτινών σε Platinum Gray διατίθενται τώρα σε Black Metallic, ενώ οι ζάντες 21″ σε Graphite Gray με γυαλιστερό φινίρισμα και σχεδίαση 5 διπλών ακτινών V διαθέτουν σκούρες πινελιές. Εντελώς νέες στη γκάμα των μοντέλων A6 είναι οι ζάντες 21″ με 5 βραχίονες, εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τη σχεδίαση να βοηθά στην ψύξη των φρένων.

Για το A7 Sportback, οι ζάντες 19″ με σχεδίαση 10 ακτίνων Y διατίθενται τώρα με φινίρισμα Graphite Gray. Οι ζάντες 20″ με 5 βραχίονες και διπλές ακτίνες, μέρος του βασικού εξοπλισμού για το S7, είναι βαμμένες σε χρώμα Platinum Gray. Οι ζάντες 21″ με σχεδίαση 5 βραχιόνων με παράλληλες ακτίνες είναι στιλβωμένες για μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Μια άλλη νέα προσθήκη στη γκάμα είναι οι γυαλιστερές ζάντες 20″ σε σχεδίαση Evo με 5 ακτίνες σε ματ μαύρο χρώμα και οι ζάντες 21″, οι οποίες διατίθενται στην κλασική σχεδίαση 5 βραχιόνων με πολλαπλές ακτίνες σε ματ σκούρο γκρι χρώμα, και οι δύο από την Audi Sport.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!