Bentley Bentayga EWB και Continental GTC Huntsman Edition

Δύο ειδικές περιορισμένες εκδόσεις Huntsman Edition των Bentley Bentayga Extended Wheelbase και Continental GTC Speed συνδυάζουν τον κόσμο της υψηλής ραπτικής της Huntsman του Saville Row και την πολυτέλεια της αυτοκίνησης.

Bentley Bentayga EWB και Continental GTC Huntsman Edition

Δύο ειδικές περιορισμένες εκδόσεις Huntsman Edition των Bentley Bentayga Extended Wheelbase και Continental GTC Speed συνδυάζουν τον κόσμο της υψηλής ραπτικής της Huntsman του Saville Row και την πολυτέλεια της αυτοκίνησης.

Η Bentley συμμετείχε με δύο περιορισμένες εκδόσεις της Mulliner στο Savile Row Concours, την εκδήλωση του Λονδίνου που συνδυάζει υψηλή ραπτική με κοσμήματα της αυτοκίνησης. Αυτές οι εξατομικευμένες και χειροποίητες εκδόσεις δημιουργήθηκαν μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Jack Barclay, τον παλαιότερο έμπορο λιανικής πώλησης της Bentley, και τον διάσημο οίκο μόδας Huntsman του Saville Row, του διάσημου δρόμου υψηλής ραπτικής του κεντρικού Λονδίνου.

Κάθε αυτοκίνητο Huntsman Edition συνοδεύεται από ένα κατά παραγγελία σακάκι Huntsman για τον ιδιοκτήτη- δημιουργημένο με ένα από τα αποκλειστικά υφάσματα του οίκου Huntsman. Η Bentayga Extended Wheelbase και η Continental GTC Speed Huntsman Edition διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, εμπνευσμένους από την ενδυματολογική κληρονομιά του διάσημου οίκου ραπτικής του Savile Row. Ο δημιουργικός διευθυντής της Huntsman, Campbell Carey, συνεργάστηκε στενά με την Jack Barclay και την ομάδα της Mulliner για να μεταφράσει προσεκτικά την κληρονομιά 174 ετών της Huntsman, σε ένα σχέδιο που συμπληρώνει το εσωτερικό κάθε αυτοκινήτου.

Αυτά τα μοντέλα έχουν επενδυθεί με τη μοναδική ραπτική της Huntsman. Ο υφασμάτινος σχεδιασμός χαρακτηρίζει και τα δύο οχήματα, με ανθρακί επένδυση και το αστέρι της Huntsman. Το λογότυπο της Huntsman και το χαρακτηριστικό μοτίβο «H» βρίσκονται κεντημένα στα προσκέφαλα και στα μαρσπιέ των θυρών, ενώ ακόμη και το μπρελόκ έχει λάβει μια ειδική επεξεργασία: είναι επενδυμένο με tweed και σφραγισμένο με το λογότυπο της Huntsman.

Οι πελάτες της Huntsman Edition θα κληθούν να επισκεφθούν τις ιστορικές εγκαταστάσεις του οίκου στο Savile Row για να επιλέξουν το ύφασμα που επιθυμούν και να υποβληθούν σε μετρήσεις για να διασφαλίσουν ότι το σακάκι τους θα είναι ραμμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Τα δύο παραδείγματα Huntsman Edition αποτελούν μέρος μιας συλλογής 1 από 5 για κάθε μοντέλο. Κάθε έκδοση θα είναι ξεχωριστά σχεδιασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν πολλές πτυχές.

Η Bentayga EWB Huntsman Edition βασίζεται στο μοντέλο Azure. Διαθέτει μεταλλικό μπορντό εξωτερικό χρώμα, λαμπερή επεξεργασία χρωμίου, μάσκα κάθετων πτερυγίων Azure και ζάντες 22 ιντσών με δέκα ακτίνες στο χρώμα του αμαξώματος, που ολοκληρώνονται με ένα διακριτικό σήμα Huntsman Edition στην τρίτη κολόνα.

Η εσωτερική καμπίνα συνδυάζει tweed Huntsman και δέρμα Damson και Portland. Oι λεπτομέρειες από tweed Huntsman διακρίνονται σε όλη την καμπίνα, όπως ο επιλογέας ταχυτήτων, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι χειρολαβές των θυρών. Τα πρόσθετα πίσω μαξιλάρια της Mulliner είναι επίσης φινιρισμένα σε Huntsman tweed.

Η έκδοση Continental GTC Speed Huntsman Edition είναι φινιρισμένη σε ανοιχτό γκρι σατινέ εξωτερικό χρώμα και έρχεται σε αντίθεση με τις προδιαγραφές Blackline, τις γυαλιστερές μαύρες ζάντες 22 ιντσών με δέκα ακτίνες και το μαύρο εξωτερικό σήμα Huntsman. Τα κυριότερα σημεία του εσωτερικού περιλαμβάνουν δέρμα Beluga και Porpoise, που έρχονται σε αντίθεση με το tweed Huntsman στα καθίσματα, τους χώρους αποθήκευσης και στο κάτω μέρος του τιμονιού.

Με τον κινητήρα W12 να αποδίδει 659 ίππους, προσδίδοντας χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα, η Continental GTC Speed βρίσκεται μαζί με το coupe αδελφάκι της στην κορυφή των επιδόσεων της οικογένειας Continental GT.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!