Το ανανεωμένο Lexus LC 500 στην αποκλειστική έκδοση Ultimate Edition

Όλα τα μοντέλα Lexus LC 500 του 2024 θα αποκτήσουν ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής και διακριτικές αναβαθμίσεις πλαισίου.

Το ανανεωμένο Lexus LC 500 στην αποκλειστική έκδοση Ultimate Edition

Όλα τα μοντέλα Lexus LC 500 του 2024 θα αποκτήσουν ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής και διακριτικές αναβαθμίσεις πλαισίου.

Τα εκκεντρικά coupe και cabrio Lexus LC 500 έχουν βελτιωθεί για άλλη μια φορά, προσφέροντας έναν συνδυασμό μικρών αναβαθμίσεων στο πλαίσιο και, κυρίως, στο σύστημα infotainment. Η Lexus θα συνεχίσει να προσφέρει V8 αλλά και υβριδικό κινητήριο σύνολο. Το τελευταίο να προορίζεται για το Coupe, ενώ υπάρχει και μια νέα έκδοση Ultimate Edition προσφέρει μια συλλογή από ειδικά προσαρμοσμένα χρώματα και στοιχεία διακόσμησης.

Όλα τα νέα μοντέλα LC διαθέτουν ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 12,3 ιντσών, δανεισμένο από άλλα μοντέλα της Lexus. Αυτό αντικαθιστά την προηγούμενη μονάδα, που ελεγχόταν μέσω του αμφιλεγόμενου touchpad της Lexus. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να φέρει το βελτιώσει σημαντικά GT όσον αφορά τις ψηφιακές διεπαφές και τη φιλικότητα προς το χρήστη.

Η Lexus επεξεργάστηκε επίσης το πλαίσιο, με μικρές αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησης, στους άξονες των τροχών και τη βάση του κινητήρα, με στόχο τη βελτίωση της απόκρισης του τιμονιού και της γενικής οδικής συμπεριφοράς. Η αίσθηση των φρένων έχει επίσης βελτιωθεί, και το λογισμικό του αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων έχει ρυθμιστεί εκ νέου. Τα μοντέλα με κινητήρα V8 διαθέτουν μια νέα λειτουργία οδήγησης Expert, η οποία επιτρέπει την πλήρη απενεργοποίηση των συστημάτων ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας.

Το υβριδικό LC 500h έχει υποστεί μια μικρή αναβάθμιση, με νέες κυψέλες μπαταρίας ιόντων λιθίου που βελτιώνουν την παροχή ενέργειας στο σύστημα. Παράλληλα με την υπάρχουσα δομή της γκάμας, η Lexus αποκάλυψε μια αποκλειστική έκδοση Ultimate Edition στην κορυφή της. Το νέο αποκλειστικό μοντέλο θα καταφθάσει με μια συλλογή από ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία και ξεχωριστή χρωματική παλέτα.

Το LC 500 Ultimate Edition θα μοιράζεται προδιαγραφές με το κορυφαίο μοντέλο Sport+, αλλά θα βασίζεται σε αυτό με ένα μοναδικό ματ φινίρισμα εξωτερικής βαφής Hakugin White που έρχεται σε αντίθεση με μαύρα διακοσμητικά στοιχεία γύρω από τα φώτα πορείας και τα πίσω φώτα, το περίγραμμα της μάσκας και τον πίσω προφυλακτήρα.

Αυτό συνδυάζεται με ένα σκούρο γκρι φινίρισμα στις σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, ένας χρωματισμός που παραπέμπει στο συνδυασμό του εμβληματικού supercar Lexus LFA. Υπάρχουν επίσης μερικές μικρές αλλαγές στο αεροδυναμικό πακέτο του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μικρών πτερυγίων που τοποθετήθηκαν στη μάσκα, ενώ η ενεργή πίσω αεροτομή είναι πλέον κατασκευασμένη από ανθρακονήματα.

Το φωτεινό εξωτερικό έρχεται σε αντίθεση με το εσωτερικό σε μπλε χρώμα Kachi-Blue, το οποίο εφαρμόζεται γενναιόδωρα από τα χαλιά μέχρι την επένδυση της οροφής. Σε αντίθεση με τις λευκές ραφές, αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός για την Ultimate Edition. Το coupe διαθέτει υψηλής ποιότητας δέρμα ημι-ανιλίνης και το cabrio ένα συνδυασμό δέρματος/Alcantara.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!