Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: Ώρα για αναβάθμιση

Πιο άνετες μετακινήσεις και περισσότερες προτάσεις εξοπλισμού για το σπορ τετράθυρο

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: Ώρα για αναβάθμιση

Πιο άνετες μετακινήσεις και περισσότερες προτάσεις εξοπλισμού για το σπορ τετράθυρο

Πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα προσδίδει η Mercedes-AMG στο τετράθυρο coupe της. Η AMG GT 4-Door Coupe αποκτά νέες επιλογές εξατομίκευσης, με επιπλέον σχέδια τροχών, υλικά στην καμπίνα, εξωτερικά χρώματα, αλλά και επαναρυθμισμένη ανάρτηση με έμφαση στην παροχή άνεσης.

Η λίστα με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και – ως στάνταρ – το νέο ψηφιακό ταμπλό που φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων MBUX με αποκλειστικές για ένα μοντέλο AMG λειτουργίες. Το λανσάρισμα θα γίνει με τις εξακύλινδρες εκδόσεις, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στις εκθέσεις της Mercedes-Benz τον Αύγουστο.

Τι είναι ο “πράσινος χάλυβας” που θα χρησιμοποιεί η Mercedes-Benz;

Κοινός κινητήρας στις τετρακίνητες AMG GT 43 4MATIC+ και AMG GT 53 4MATIC+ είναι ο 3λιτρος με τους 6 κυλίνδρους σε σειρά, όμως διαφέρουν τα χαρακτηριστικά του. Στην πρώτη περίπτωση η μέγιστη ισχύς είναι 367 ίπποι και η ροπή 500 Nm, ενώ στη δεύτερη 435 ίπποι και 520 Nm. Η διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται σε 4,9 και 4,5 δλ. αντίστοιχα (τελική 270 και 285 χλμ/ώρα). Η AMG GT 43 με τους 367 ίππους διατίθεται και σε πισωκίνητη έκδοση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!