Έτοιμη για το ντεμπούτο της η Maserati MC20

Το ιταλικό supercar θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood (8-11 Ιουλίου)

Έτοιμη για το ντεμπούτο της η Maserati MC20

Το ιταλικό supercar θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood (8-11 Ιουλίου)

Οι επισκέπτες του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας θα μπορέσουν να δουν την MC20 να κάνει το ντεμπούτο της στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Supercar Run, καθώς θα αναρριχηθεί στο γνωστό λόφο του Goodwood. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας GT1 με την MC12 και οδηγός δοκιμών της Maserati, Andrea Bertolini, θα παρουσιάσει την MC20 στην ανηφορική διαδρομή των σχεδόν 1,8 χιλιομέτρων.

Η MC20, που προαναγγέλλει την έναρξη μιας νέας εποχής για την Maserati, είναι ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο, που συνδυάζει επιδόσεις, σπορ χαρακτήρα και πολυτέλεια. Με τον twin turbo V6 κινητήρα Nettuno (= Ποσειδώνας), που διαθέτει τεχνολογία από τη Formula 1, μπορεί να επιταχύνει από στάση ως τα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,88 δευτερόλεπτα και να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα πάνω από τα 325 χλμ/ώρα. Ο καινοτόμος κινητήρας Nettuno θα εκτίθεται δίπλα στην MC20 στο Paddock των Supercar και οι λάτρεις των σπορτίφ προτάσεων θα μπορούν να τον δουν από κοντά.

Η MC20 σχεδιάστηκε από το Centro Stile Maserati και εξελίχθηκε από το Maserati Innovation Lab. Το νέο σπορ υπεραυτοκίνητο παράγεται στο ιστορικό εργοστάσιο στη Modena. Όπως θα δουν οι θεατές, ενώ το πάνω μέρος του οχήματος είναι ένα γλυπτό… αριστούργημα, που συμπληρώνεται από τις συναρπαστικές πόρτες-πεταλούδες της MC20, στο κάτω τμήμα αναλαμβάνουν τα τεχνολογικά στοιχεία τον έλεγχο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!