Η Nissan προετοιμάζεται για την έκθεση του Τόκιο

Η Nissan προετοιμάζεται για την το Σαλόνι Αυτοκίνητου του 2023 στο Τόκιο και μας προϊδεάζει για τα εκθέματα που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι επισκέπτες.

Η Nissan προετοιμάζεται για την έκθεση του Τόκιο

Η Nissan προετοιμάζεται για την το Σαλόνι Αυτοκίνητου του 2023 στο Τόκιο και μας προϊδεάζει για τα εκθέματα που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι επισκέπτες.

Η εξατομικευμένη έκδοση του Nissan Fairlady Z, νικητής του Grand Prix στο διεθνή διαγωνισμό προσαρμοσμένων αυτοκινήτων του Τόκιο 2022, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Αυτό το μοντέλο είναι η έκδοση μαζικής παραγωγής του Nissan Fairlady Z customized proto, που παρουσιάστηκε στο φετινό Tokyo Auto Salon. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Nissan θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά το ολοκαίνουργιο Serena που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο, καθώς και τις πρωτότυπες εκδόσεις των Nissan Roox, Caravan, Cube, Sakura και Ariya.

Η Nismo, το τμήμα υψηλών επιδόσεων και μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, που συνεχίζει να προσφέρει ενθουσιασμό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσω του Super GT και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ηλεκτρικών μονοθεσίων της Formula E, και η Autech, γνωστή για την Carrozzeria, θα εκθέσουν συνολικά τέσσερα μοντέλα.

Σε συνεργασία με ένα περιοδικό για την ύπαιθρο της εκδοτικής εταιρεία Geibunsha, θα παρουσιαστούν οκτώ Caravan, με αφορμή την 50ή επέτειο του μοντέλου που έρχεται τον Φεβρουάριο του 2023. Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου. Στο περίπτερο της Nissan θα υπάρχει επίσης μια επιλογή από αυτοκίνητα της Nissan και της Nismo.

Εξατομικευμένη έκδοση Fairlady Z

Η έκδοση μαζικής παραγωγής του εξατομικευμένου πρωτότυπου Nissan Fairlady Z, το οποίο κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Προσαρμοσμένων Αυτοκινήτων του Τόκιο 2022, θα εκτίθεται μαζί με το Fairlady Z432R.

Nissan

Roox Suite concept

Βασισμένο στο Roox, ένα όχημα πολύ μικρών διαστάσεων που διαθέτει τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες της Nissan, αυτό το concept είναι διαθέτει πιο ευρύχωρη καμπίνα, και πολυτελή καθίσματα, με ανέσεις που… δεν χωράει ο νους.

Nissan

Ηλεκτροκίνητη βάση για Pro (Caravan)

Αυτό το Caravan έχει προσαρμοστεί ως βάση τροφοδοσίας για την υποστήριξη επαγγελματιών σε μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων. Διαθέτει τέσσερις φορητές μονάδες τροφοδοσίας που αποτελούνται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες από το Nissan Leaf. Διαθέτει επίσης ηλιακούς συλλέκτες, για να παράγει περαιτέρω ενέργεια. Αυτό το Caravan διαθέτει επίσης κινητή σχάρα εργαλείων και σύστημα κλιματισμού αποστείρωσης, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες στις πιο δύσκολες τοποθεσίες.

Nissan

Cube Refreshed & Retro concept

Αυτή η ιδέα προέκυψε από ένα σχέδιο για την ενίσχυση της ελκυστικότητας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο, μεταχειρισμένο Cube, ένα μοντέλο του οποίου η παραγωγή σταμάτησε το 2019. Νέα εξαρτήματα έχουν αντικαταστήσει τα παλιά, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα ένα εξατομικευμένο μείγμα του κυβικού σχήματος και της ρετρό εμφάνισης.

Nissan

Serena Highway Star Accessory concept

Αυτή η εξατομικευμένη έκδοση του ολοκαίνουργιου Nissan Serena διαθέτει πρόσθετη εμπρός αεροτομή και φωτιζόμενη μάσκα για πιο δυναμική εμφάνιση. Το μοντέλο είναι… περιτυλιγμένο σε αλουμίνιο για το Tokyo Auto Salon 2023 και διαθέτει προσθήκες στην καμπίνα για άνεση και διασκέδαση.

Nissan

Serena Autech customized

Βασισμένη στο ολοκαίνουργιο Serena η εξατομικευμένη έκδοση επιδεικνύει σπορ και ποιότητα. Διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και χαμηλωμένη ανάρτηση.

Sakura e-share mobi Kyoto concept και Ariya e-share mobi Kyoto concept

Το Nissan Sakura, το ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό μίνι όχημα που παρουσιάστηκε τον Μάιο και το Nissan Ariya, θα εμφανιστούν ως concept ειδικά σχεδιασμένα για το Nissan e-share mobi, την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων της Nissan. Και τα δύο μοντέλα θα εκτεθούν στο εμβληματικό κατάστημα Autobacs στο Κιότο. Το concept διαθέτει μοντέρνο ιαπωνικό σχεδιασμό με ένα πλευρικό περιτύλιγμα από εικονίδια που θυμίζουν το Κιότο. Το εσωτερικό του Sakura e-share mobi Kyoto concept είναι εξοπλισμένο με πάνελ και πατάκια που αναπτύχθηκαν από την Autobacs Seven, συνεργάτη της Nissan στην Ιαπωνία.

Nissan

Motul Autech Z

Θα παρουσιαστεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε φέτος στην κατηγορία Super GT GT500 από τους οδηγούς Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli.

Nissan

Εξατομικευμένο X-Trail Autech

Βασισμένο στο ολοκαίνουργιο SUV X-Trail, η εξατομικευμένη έκδοση προσφέρει φινέτσα και λάμψη. Διαθέτει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με σκούρο χρώμα και λευκά δερμάτινα καθίσματα, ολοκληρώνοντας το στιλ με ποιότητα και κομψότητα.

Nissan

Note Aura Nismo

Το Note Aura Nismo βασίζεται στο Nissan Note Aura με μια σχεδιαστική ιδέα εμπνευσμένη από τη Formula E. Ενσωματώνοντας το πνεύμα και το ήθος της Nismo, διαθέτει μια μοναδική σχεδίαση νέας γενιάς, απολαυστικό χειρισμό, άμεση απόκριση και γρήγορη επιτάχυνση.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!