Η συνοδεία της Wakanda επιλέγει το Lexus RZ450e (video)

Σε ένα νέο διαφημιστικό σποτ, η στρατηγός της Wakanda, καθώς και η συνοδεία της επιβιβάζονται στο νέο -αμιγώς ηλεκτρικό- Lexus RZ450e.

Η στρατηγός είχε προγραμματίσει να μιλήσει σε κάποια παρουσίαση, ωστόσο ήθελε να προετοιμάσει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον λόγο της. Τι καλύτερο από το να το κάνει εντός της ήσυχης καμπίνας του ηλεκτρικού Lexus;

Οι άνθρωποι της Wakanda όμως δεν μπορούν να ηρεμήσουν ούτε… δευτερόλεπτο. Από το πουθενά, εχθροί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και μάλιστα επιτέθηκαν -χωρίς επιτυχία. Και αυτό γιατί η στρατηγός πήρε την κατάσταση στα χέρια της και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την καταδίωξη.

Μπορεί λοιπόν το νέο Lexus RZ450e να μην έσπασε ούτε ένα… φανάρι, αλλά η νέα ταινία της Marvel Studios, Black Panther: Wakanda Forever, έσπασε τα ταμεία του Box office με την πρόσφατη κυκλοφορία της στις μεγάλες οθόνες. Η ταινία αυτή αποτελεί σίκουελ στο Black Panther, αποτίοντας τον δικό της φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό, αλλά και βασιλιά της Wakanda.

Να θυμίσουμε ότι το νέο Lexus διαθέτει μόνο ένα κινητήριο σύνολο 313 ίππων, (204 εμπρός, 109 πίσω) και 435 Nm ροπής. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ. έρχεται 5,6 δλ. και η τελική του ταχύτητα θα είναι 160 χλμ./ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 71,4 kWh, αρκετή για περισσότερα από 400 χλμ. αυτονομίας μεταξύ φορτίσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!