Το Ford Focus ST με πακέτο για την πίστα

Η Ford προσφέρει για το Focus ST το εργοστασιακό πακέτο «Teack Pack» που βελτιώνει τη δυναμική του μοντέλου σε οδήγηση στην πίστα.

Το Ford Focus ST με πακέτο για την πίστα

Η Ford προσφέρει για το Focus ST το εργοστασιακό πακέτο «Teack Pack» που βελτιώνει τη δυναμική του μοντέλου σε οδήγηση στην πίστα.

Το Ford Focus ST είναι ένα εστιασμένο στην οδήγηση μοντέλο, με τη συγκεκριμένη έκδοση να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις και σπορ οδική συμπεριφορά. Είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα που εστιάζουν σε τέτοιο βαθμό στην οδηγική απόλαυση, με την Ford να έχει επενδύσει πολλά επάνω του.

Σε αυτή τη φάση το εξελίσσει ακόμα περισσότερο, προσφέροντας ένα πακέτο «Track Pack» το οποίο είναι εργοστασιακό και πλέον συνοδεύει το μοντέλο ως έξτρα εξοπλισμός. Η εξέλιξή του έχει γίνει από την Ford Performance και έχει δοκιμαστεί στην πίστα του Nurburgring στη Γερμανία.

Το Track Pack εξασφαλίζει χαμηλότερο βάρος και μεγαλύτερη εμπλοκή του οδηγού στα δρώμενα και διατίθεται αποκλειστικά για το 5θυρο Focus ST με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW Automotive, τα φρένα μεγάλων διαστάσεων της Brembo και οι ελαφρύτεροι τροχοί 19 ιντσών με ειδικά εξελιγμένα ελαστικά Pirelli P Zero Corsa που βελτιστοποιούν την πρόσφυση προσφέροντας ασυμβίβαστες ικανότητες στην πίστα και σε στεγνό δρόμο.

Τα φρένα έχουν δεχθεί βελτίωση, με τους δίσκους να είναι 10% μεγαλύτεροι 363 χιλ. και συνδυάζονται με 4πίστονες δαγκάνες της Brembo. Κάτω από το καπό του συνεχίζει να βρίσκεται ο γνωστός κινητήρας 2,3 λίτρων EcoBoost, με απόδοση 280 ίππων και 440 Nm ροπής. Το Focus ST επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,7 δλ., με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

True driving enthusiasts can now take the on-track performance of their Focus ST to even greater heights with a new Track Pack option for the latest generation hot-hatch. License expires -------------------------- IN PERPETUITY, GLOBAL License scope -------------------------- A - Earned editorial, press releases, press kits C - All non-broadcast digital and online media, plus Retail and POS (showrooms, events etc) D - All print media (newspaper, magazine etc) Copyright and image rights -------------------------- This content is solely for editorial use and for providing individual users with information. Any storage in databases, or any distribution to third parties within the scope of commercial use, or for commercial use is permitted with written consent from Ford of Europe GmbH only.

Το Ford Focus ST Track Pack διατίθεται ήδη για παραγγελία σε Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πρώτες παραδόσεις οχημάτων εξοπλισμένων με το Track Pack θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!