Θα δούμε Alfa Romeo Tonale και σε coupe;

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής έρχεται, με μια coupe εκδοχή της Tonale να βάλει ιδέες στο κοινό και γιατί όχι στους ανθρώπους της Alfa Romeo.

Θα δούμε Alfa Romeo Tonale και σε coupe;

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής έρχεται, με μια coupe εκδοχή της Tonale να βάλει ιδέες στο κοινό και γιατί όχι στους ανθρώπους της Alfa Romeo.

Η Alfa Romeo με την παρουσίαση της Tonale φαίνεται να έδωσε τροφή για δημιουργία και σε ανεξάρτητους σχεδιαστές, οι οποίοι με τη βοήθεια του photoshop παρουσιάζουν εναλλακτικές εκδόσεις του ιταλικού SUV. Για παράδειγμα, το X-Tomi Design σχεδίασε μια ανεπίσημη, αλλά αρκετά ρεαλιστική εκδοχή της Tonale με coupe χαρακτηριστικά.

Όπως μαρτυρά και η επεξεργασμένη ανεπίσημη φωτογραφία του θέματος, έχει γίνει προσεκτική δουλειά, με την Tonale coupe, να δείχνει αρκετά ρεαλιστική και με κοινά στοιχεία από εργοστασιακά μοντέλα του είδους, όπως την BMW X4 ή την Mercedes-Benz GLC Coupe.

Το πίσω μέρος έχει πιο έντονη κλίση από τα παρόμοιου μεγέθους μοντέλα coupe-crossover, όπως η BMW X2 και η Mercedes-Benz GLA. Το πίσω παράθυρο κατεβαίνει χαμηλά και σε συνδυασμό με το την κλίση της τρίτης κολόνας χαρίζει στην Tonale περισσότερο μια αίσθηση αυτοκινήτου, παρά crossover.

Το αν είναι καλή προσέγγιση είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον μια κανονική εκδοχή αυτής της coupe έκδοσης, αφού πλέον, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές τις συμπεριλαμβάνουν στη γκάμα των νέων μοντέλων τους. Άρα μήπως θα πρέπει να περιμένουμε και από την Alfa Romeo να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει μια αντίστοιχη εκδοχή για την Tonale;

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να αναφέρει τέτοια σχέδια, ωστόσο, θα μπορούσε να προκύψει αντί για coupe εκδοχή της Tonale, μια γρήγορη, ίσως με τα διακριτικά GTA. Αναμένουμε…

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!