Η Mercedes EQE στο δρόμο (video)

Αν και την περιμέναμε αργότερα μέσα στο 2022, η EQE έκανε την έκπληξη και μάλιστα με μια δημόσια εμφάνιση στο δρόμο

Η Mercedes EQE στο δρόμο (video)

Αν και την περιμέναμε αργότερα μέσα στο 2022, η EQE έκανε την έκπληξη και μάλιστα με μια δημόσια εμφάνιση στο δρόμο

Η Mercedes EQE ή αν θέλετε η νέα E-Class στην ηλεκτρική της μορφή, έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στην έκθεση του Μονάχου και περιμέναμε να τη δούμε στην αγορά στους πρώτους μήνες του 2022. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, κάποιος κατάφερε να καταγράψει και να ανεβάσει στο κανάλι του KindelAuto στο YouTube, μια EQE να πραγματοποιεί δοκιμές στον εθνικό δρόμο κοντά στην Καλιφόρνια στο Los Angeles.

Κάτι που προφανώς μαρτυρά ότι η Mercedes βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης και θα πρέπει να περιμένουμε σχετικά άμεσα την παρουσίαση του μοντέλου. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το πρωτότυπο αυτοκίνητο στο βίντεο δεν έχει κάποιο καμουφλάζ και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο έχει ήδη παρουσιαστεί και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το κρύψουν.

Φυσικά, ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με την EQS, από την οποία τη χωρίζουν κάποια εκατοστά σε μήκος, με την EQE να είναι η μικρότερη εκδοχή από τις δύο.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ MERCEDES-AMG EQS 53 4MATIC+

Η Mercedes EQE 350 εφοδιάζεται με μπαταρία 90 kW και αποδίδει 292 ίππους, με την αυτονομία της να ανέρχεται στα 660 χιλιόμετρα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη MBUX Hyperscreen, που καταλαμβάνει όλο το ταμπλό και δίχως άλλο εντυπωσιάζει.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!