Με τα κέρδη από το youtube αγόρασε το πρώτο του hypercar! (video)

Ο Βρετανός Shmee150 παρήγγειλε το Zenvo TSR-S των 1.193 ίππων που κοστίζει περίπου 2 εκατ. δολάρια

Με τα κέρδη από το youtube αγόρασε το πρώτο του hypercar! (video)

Ο Βρετανός Shmee150 παρήγγειλε το Zenvo TSR-S των 1.193 ίππων που κοστίζει περίπου 2 εκατ. δολάρια

Με περισσότερους από 2,3 εκατ. εγγεγραμμένους στο κανάλι του, ο Shmee150, κατά κόσμον Tim Burton, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς youtuber που ασχολούνται με εξωτικά αυτοκίνητα. Τα ετήσια κέρδη του τόσο από τα video που ποστάρει όσο και από άλλες δραστηριότητες, εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 6 εκατ. δολάρια. Έτσι λοιπόν, δεν σκέφτηκε και πολύ να παραγγείλει το Zenvo TSR-S, το hypercar από τη Δανία που κοστίζει περίπου 2 εκατ. δολάρια.

Η Zenvo Automotive επιβεβαίωσε ότι ο Shmee150 παρήγγειλε το TSR-S, το οποίο θα του παραδοθεί εντός του 2022. Ο Burton άρχισε ήδη τη διαδικασία εξατομίκευσης του hypercar, το οποίο εφοδιάζεται με V8 κινητήρα 5,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 1.193 ίππων. Η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω αγωνιστικού κιβωτίου. Το TSR-S δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο επιδόσεων του Shmee150. Η συλλογή του φιλοξενείται σε ένα χώρο στην πατρίδα του τη Βρετανία, τον οποίο ονομάζει Shmuseum.

Το βάρους 1.450 κιλών hypercar από τη Δανία χρειάζεται μόλις 2,8 δλ. για το 0-100 χλμ/ώρα και 6,8 δλ. για το 0-200 χλμ/ώρα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 325 χλμ/ώρα. Η ετήσια παραγωγή του μοντέλου περιορίζεται σε πέντε αυτοκίνητα, στην έδρα της Zenvo στο Praesto της Δανίας, με ένα εξ αυτών να καταλήγει στα χέρια του Tim Burton.

Στόχος της Zenvo Automotive είναι να αναπτυχθεί και εκτός Ευρώπης. Για αυτό το σκοπό θα δώσει το «παρών» στο Riyadh Car Show της Σαουδικής Αραβίας, από τις 18 έως τις 28 Νοεμβρίου, προκειμένου να… συγκινήσει τους Άραβες.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!