Με Maserati οι μετακινήσεις στη σύνοδο κορυφής της G20

Παραχωρήθηκαν Quattroporte, Ghibli και Levante για τις μετακινήσεις των επισήμων

Με Maserati οι μετακινήσεις στη σύνοδο κορυφής της G20

Παραχωρήθηκαν Quattroporte, Ghibli και Levante για τις μετακινήσεις των επισήμων

Με τη φυσική παρουσία ηγετών ή εκπροσώπων τους από 20 χώρες, πραγματοποιείται στη Ρώμη το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου η σύνοδος κορυφής της G20. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος στη συνέχεια θα μεταβεί στη Γλασκώβη για να λάβει μέρος στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα (COP26). Και ενώ ο Joe Biden μετακινείται με το “Beast” τη θωρακισμένη λιμουζίνα που θυμίζει Cadillac CT6, όμως βασίζεται σε πλατφόρμα ημι-φορτηγού, αρκετοί ηγέτες μετακινήθηκαν με μοντέλα της Maserati.

Η ιταλική πολυτελής μάρκα παρέχει 40 αυτοκίνητά της στους διοργανωτές της G20, προκειμένου να μετακινηθούν οι φιλοξενούμενοι ηγέτες και τα μέλη της συνοδείας τους. Τα μοντέλα είναι η ναυαρχίδα Quattroporte, το σπορ sedan Ghibli και το μεγάλο SUV, Levante. Στο χώρο όπου πραγματοποιείται η σύνοδος, το συνεδριακό κέντρο “La Nuvola” της Ρώμης, εκτίθεται το νέο supercar της Maserati, η MC20.

“Η οικογένεια της Maserati νιώθει τιμή που αποτελεί μέρος ενός γεγονότος με τόσο μεγάλη διεθνή σημασία. Είμαστε μία παγκόσμια μάρκα και προσβλέπουμε στο μέλλον με οδηγό τη σταθερή επιθυμία για ανανέωση”, σχολίασε ο CEO της ιταλικής μάρκας, Davide Grasso.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!