Παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της η 15.000ή Lamborghini Urus

Το super SUV των 650 ίππων έκανε μία νυχτερινή βόλτα στο Λονδίνο πριν βρει το νέο της “σπίτι”

Παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της η 15.000ή Lamborghini Urus

Το super SUV των 650 ίππων έκανε μία νυχτερινή βόλτα στο Λονδίνο πριν βρει το νέο της “σπίτι”

Στα τέλη Ιουλίου, η Lamborghini ανακοίνωσε ότι παρήγαγε την 15.000ή Urus, από τη στιγμή λανσαρίσματος του SUV επιδόσεων, το 2019. Τώρα, μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Lamborghini London, μέλος του Ομίλου HR Owen, παρέδωσε το πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο στον νέο του ιδιοκτήτη.

«Χτισμένη» πάνω στο σασί με τον αριθμό 15.000, η συγκεκριμένη Urus είναι έκδοση Graphite Capsule, βαμμένη σε συνδυασμό χρωμάτων Grigio Keres Matt γκρι και Verde Scandal. Αυτά τα ζωντανά, γυαλιστερά χρώματα δημιουργούν έντονη αντίθεση με συγκεκριμένες εξωτερικές λεπτομέρειες και τονίζονται από τον γυαλιστερό μαύρο διαχύτη και τις ζάντες Taigete 23 ιντσών.

Το δίχρωμο εσωτερικό της Urus Graphite Capsule έχει στοιχεία σε Nero Ade και Verde Scandal, φέρνοντας στο επίκεντρο το προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη με τα διάτρητα και αεριζόμενα καθίσματα από Alcantara, τα εξάγωνα σχήματα των ραφών Q-citura, το κεντημένο λογότυπο, καθώς και τις ματ λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και αυτές σε μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο.

Δείτε ακόμη: Παρουσιάστηκε η νέα Lamborghini Countach

Η Urus εφοδιάζεται με τον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα που αποδίδει 650 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 850 Nm μέγιστης ροπής από τις 2.250 σ.α.λ. Μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα των 305 χλμ/ώρα την καθιστά ένα από τα ταχύτερα SUV στον κόσμο.

Πριν παραδοθεί στον νέο ιδιοκτήτη της η 15.000ή Urus έκανε μια εορταστική νυχτερινή βόλτα στο Λονδίνο και τα αξιοθέατα του, σε απόσταση αναπνοής από τον εκθεσιακό χώρο της Lamborghini London.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!