Continental: Πρώτη στα ευρωπαϊκά ανεξάρτητα τεστ ελαστικών

Οργανισμοί όπως το γερμανικό ADAC και ACE και περιοδικά όπως το Autobild, κατατάσσουν τα ελαστικά Continental στην κορυφή των αξιολογήσεων.

Continental: Πρώτη στα ευρωπαϊκά ανεξάρτητα τεστ ελαστικών

Οργανισμοί όπως το γερμανικό ADAC και ACE και περιοδικά όπως το Autobild, κατατάσσουν τα ελαστικά Continental στην κορυφή των αξιολογήσεων.

Μεγάλα Clubs αυτοκινήτων, όπως τα γερμανικά ADAC και ACE, καθώς και περιοδικά αυτοκινήτου, όπως τα «AutoBild», «AutoBild Reisemobil», «Autozeitung», «auto motor und sport» και «sportauto» κατέταξαν τα ελαστικά της Continental στην κορυφή των αξιολογήσεών τους.

Το θερινό ελαστικό PremiumContact 7 βρέθηκε στην κορυφή ανεξάρτητων δοκιμών από περιοδικά αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, στη Σκανδιναβία και στην Πολωνία. Οι αξιολογήσεις κατανεμήθηκαν μεταξύ «Υποδειγματικού», «Ιδιαίτερα Συνιστώμενου» και «Εξαιρετικού», με 15 από τις 16 δημοσιεύσεις να κατατάσσουν το PremiumContact 7 στην 1η θέση.

Τα πλεονεκτήματά του, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά ασφάλειας, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτών των κορυφαίων αξιολογήσεων. Το PremiumContact 7 κατάφερε μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος από τους ανταγωνιστές του, σε βρεγμένη και στεγνή άσφαλτο. Και το Club ADAC, το βαθμολόγησε επίσης υψηλά, όσον αφορά στα περιβαλλοντικά του χαρακτηριστικά, χάρη στο μεγάλο χιλιομετρικό του ωφέλιμο.

Το AllSeasonContact 2 τα κατάφερε επίσης πολύ καλά στις δοκιμές του «Tyre Reviews» στην Αγγλία, υπερέχοντας στον χειρισμό σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα, στην πρόσφυση στο χιόνι και στη χαμηλή αντίσταση κύλισης. Ο δοκιμαστής Jonathan Benson το αποκάλεσε «ένα εξαιρετικό προϊόν από την Continental».

Τα θερινά, all season και χειμερινά ελαστικά της Continental είναι κατάλληλα για οχήματα με όλους τους τύπους μετάδοσης (κινητήρες καύσης και ηλεκτρικά). Είναι επίσης διαθέσιμα πανελλαδικά, σε πληθώρα διαστάσεων, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Continental.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!